Κυριάκος Γιαξής…το μέλλον του είναι στα χέρια του Κώστα Κωνσταντινίδη!!!

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής των ΠΑΟ, ΟΦΗ και Ξάνθης, ο Κώστας Κωνσταντινίδης τα τελευταία χρόνια ασκεί με επιτυχία το επάγγελμα του agent. Είναι αυτός που «καπάρωσε» πριν τέσσερις μήνες τον ποδοσφαιριστή του Πανσεραϊκού  Κυριάκο Γιαξή, ο οποίος έχει τα δικαιώματα του και ουσιαστικά είναι  αυτός που θα καθορίσει το μέλλον του νεαρού ποδοσφαιριστή.
O Κυριάκος Γιαξής, τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις ακαδημίες του Πήγασου-Πανσερραϊκού, αλλά γρήγορα ο πατέρας του, που ήταν και προπονητής του, αντιλήφθηκε ότι η θέση που του ταιριάζει είναι στο κέντρο του γηπέδου.
Αργότερα,από τις Ακαδημίες του Πανσερραϊκού, λόγω των ποιοτικών του στοιχείων που έδειχνε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, «μεταπήδησε» και πέρασε στην πρώτη ομάδα των «Λιονταριών» με προπονητή τον Παναγιώτη Διλμπέρη.
Μάλιστα,η μη συμμετοχή του παίκτη σε πολλά από τα φετινά παιχνίδια του Πανσερραϊκού στον Α’ Γύρο του πρωταθλήματος της Football League, είχε να κάνει με το ότι πήγαινε στο Λύκειο  και έχανε προπονήσεις από την ομάδα(οι προπονήσεις του Πανσερραϊκού γινόταν μόνο τις πρωινές ώρες).Βέβαια, από την μέρα που ανέλαβε το πόστο του προπονητή της ομάδος του Πανσερραϊκού ο Πέτρος  Στοίλας, οι προπονήσεις της ομάδας άρχισαν να γίνονται κανονικά τις απογευματινές ώρες, ο νεαρός του Πανσερραϊκού Κυριάκος Γιαξής ξεκίνησε βασικός στα παιχνίδια της Football League(ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ  και ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ).
Κι αυτό καθώς ο «μικρός» είναι άριστος μαθητής (σε όλα τα μαθήματα, η βαθμολογία του κυμαίνεται μεταξύ 19 και 20…),επιθυμία του πατέρα του Σταύρου (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Πανσερραϊκού και προπονητής των ακαδημιών του Πανσερραϊκού) είναι να περάσει σε μια αξιόλογη σχολή!
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Κώστας Κωνσταντινίδης αναφέρει συνέχεια σε φίλους και συνεργάτες ότι το αγωνιστικό προφίλ του Κυριάκου Γιαξή μοιάζει πολύ με το δικό του όταν ακόμη φορούσε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, συμπληρώνοντας πως πρόκειται για ένα σπάνιο αυθεντικό ταλέντο, ένα ακατέργαστο ποδοσφαιρικό «διαμάντι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here