ΕΠΣ Σερρών… Ανακοινώθηκε η απόφαση για τον αγώνα ΠΕΤΡΙΤΣΙ-ΑΜΜΟΥΔΙΑ!!!

Ανακοινώθηκε η απόφαση  της ΕΠΣ Σερρών για τον αγώνα Αναγέννηση Νέου Πετριτσίου – Ηρακλή Αμμουδιάς (διεκόπη ο μεταξύ τους αγώνας το Σάββατο 05/05/2018).Με την απόφαση αυτή κατακυρώνει τον αγώνα υπέρ του Ηρακλή Αμμουδιάς με τέρματα 3-0 και αφαιρεί  3 βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα της τρεχούσης περιόδου από την Αναγέννηση Νέου Πετριτσίου και δύο βαθμούς από το πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου.

Αναλυτικά η απόφαση σχετικά με τον αγώνα ΠΕΤΡΙΤΣΙ-ΑΜΜΟΥΔΙΑ:

«Σχετικά με τον διακοπέντα αγώνα της 5-5-2018 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν ΠΕΤΡΙΤΣΙΟΥ-ΗΡΑΚΛΗ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ η ΕΠΣ Σερρών κατακυρώνει τον αγώνα υπέρ του σωματείου Ηρακλής Αμμουδιάς με τέρματα 3-0 και αφαιρεί  3 βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα της τρεχούσης περιόδου από το σωματείο Αναγέννηση Ν.Πετριτσίου και δύο βαθμούς από το πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου. Επίσης επιβάλλεται στο σωματείο ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ  χρηματικό πρόστιμο τριακοσίων ευρώ 300€. Στον παράγοντα του σωματείου Ν.ΠΕΤΡΙΤΣΙΟΥ Νούλη Νικόλαο επιβάλλει ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους μέχρι λήξεως της τρεχούσης αγωνιστικής περιόδου.»

Στον Α’ όμιλο της Β’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Σερρών. O Άρης Ποντισμένου και ο Ηρακλής Αμμουδιάς είναι οι δύο ομάδες που προβιβάστηκαν στην Ανώτερη Κατηγορία.

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ  Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ  Α’ ΟΜΙΛΟΥ  PLAYOFF
ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝ. ΒΑΘΜ.
1 ΑΜΜΟΥΔΙΑ 10 33
2 ΠΟΝΤΙΣΜΕΝΟ 10 31
3 ΝΕΟ ΠΕΤΡΙΤΣΙ 10 25
4 ΒΥΡΩΝΕΙΑ 10   8
5 ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΑ 10   7
6 ΙΩΝΙΚΟΣ 10   6

 

Για τις θέσεις (5-8) του ενιαίου Βαθμολογικού πίνακα της Β’ Κατηγορίας. Οι ομάδες θα αναμετρηθούν σε μονούς αγώνες και σε ουδέτερο γήπεδο. Ο 3ος του Α’ ομίλου με τον 3ο του Β’ ομίλου κ.ο.κ. Εκκρεμότητα υπάρχει στον Β’ όμιλο της Β’ Κατηγορίας που περιμένουμε να ολοκληρωθεί η τελευταία αγωνιστική την Κυριακή 27/05/2018 και αμέσως μετά τον ορισμό των αγώνων από την ΕΠΣ Σερρών.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here