Τηλυκράτης-Απόλλων Παραλιμνίου 1-0… με «τυχερό» αυτογκόλ!!!

Σε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι, ο Απόλλων Παραλιμνίου το πάλεψε για 90 λεπτά, αλλά τελικά λύγισε στην έδρα του Τηλυκράτη Λευκάδας,αφού ηττήθηκε με 1-0,χάρη σε «τυχερό» αυτογκόλ του Σαββίδη.
Στο 12΄ λεπτό έγινε το 1-0.Ο Καββαδίας για τον Τηλυκράτη, έκανε γέμισμα από αριστερά, ο Λαβίδας προσπάθησε να διώξει, η μπάλα βρήκε το δοκάρι ,στην συνέχεια την πλάτη του Σαββίδη και κατέληξε στα δίχτυα.
Στην επανάληψη, οι παίχτες του Παύλου Δημητρίου ήταν  καλύτεροι και στο 66’ θα μπορούσαν να κάνουν το 1-1, όμως, μετά από την παράλληλη σέντρα του Μουτεσίδη, ο Τσομαχασβίλι δεν μπόρεσε από κοντά να βρει τη μπάλα για να τη στείλει στα δίχτυα.
Στο 83’, ο Απόλλων έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ρούμπου.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Νικόλαος Πουλημάς από την ΕΠΣ Κέρκυρας. Βοηθοί του ήταν ο Θεοχάρης Σκορδίλης της ΕΠΣ Κέρκυρας και ο Δημήτριος Τίκας της ΕΠΣ Θεσπρωτίας.

ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ(Παντζιαράς): Καραγκούνης, Βασίλας, Καταγής Σπ., Παναγιωτόπουλος, Ιασωνίδης, Μπουρδούβαλης, Περιστέρης (89′ Κτενάς), Φέτσης, Γραμματικόπουλος (65′ Γεωργάκης), Καταγής Γ. (90+ Παπακωνσταντής), Καββαδίας (73′ Μπαλογιάννης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ(Δημητρίου): Σαββίδης, Πολυζωίδης, Τσαούσης (88′ Κουτζαβασίλης), Λαβιδάς, Δέντσας, Τριανταφύλλου, Μουτεσίδης, Μεταλλίδης (65′ Λιάρας), Γαϊδαρτζής (10′ λ.τ. Ρούμπος), Ναλμπάντης, Τσομαχασβίλι (83′ Κουλτσιάκης).

Βόλος- Ηρακλής  2-2
Τηλυκράτης-Απόλλων Παραλιμνίου 1-0

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου:

ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝ. ΒΑΘΜ.
1 ΗΡΑΚΛΗΣ 5 13
2 ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ 5 10
3 ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 5   4
4 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ 5   1

 

Επόμενη 6η αγωνιστική – Κυριακή 27/5 – 17:00

Τηλυκράτης – ΝΠΣ Βόλος
Απόλλων Παραλιμνίου – Ηρακλής

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here