Πέτρος Στοΐλας… εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στον Τάσο Κρητικό!!!

Ο τεχνικός της ομάδας του Πανσερραϊκού Πέτρος Στοΐλας σε δηλώσεις του μετά το ματς με την Παναχαϊκή, συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του και εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στον Τάσο Κρητικό που έχασε το πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Αναλυτικά  τα όσα είπε ο κόουτς του Πανσερραϊκού Πέτρος Στοΐλας :

«Μετά το παιχνίδι με τον Εργοτέλη και με όλη την κούραση που έβγαλαν τα παιδιά, ξέραμε ότι θα ακολουθήσει ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι και ζήτησα από τα παιδιά να δείξουν συγκέντρωση και να μην ενθουσιαστούν γιατί η Παναχαϊκή παρά τις απουσίες είναι πολύ οργανωμένη ομάδα.
Ήθελα να δω μία διάρκεια σε 2ο συνεχόμενο παιχνίδι και το είδα. Είναι σημαντικό να φέρνεις ένα αποτέλεσμα 1-1 με την Παναχαϊκή που πρέπει να ψάξεις για να βρεις ήττα της εκτός έδρας και είναι σημαντικό να βλέπεις τα παιδιά στεναχωρημένα. Σίγουρα υπάρχει το άλλοθι ότι έπαιζε με 10 παίκτες, αλλά στο ποδόσφαιρο είναι πιο δύσκολο να βάλεις γκολ σε μία ομάδα με λιγότερο παίκτη και πολλές φορές μπορεί να δεχθείς.
Εμείς γενικά μείναμε οργανωμένοι, ανεβάσαμε την πίεσή μας, πιέσαμε, βγάλαμε κάποιες φάσεις με μεγάλη ευκαιρία στο τελευταίο λεπτό που χάσαμε το πέναλτι. Είπα και πάλι ευχαριστώ στα παιδιά, είναι μια δύσκολη προσπάθεια σε μια δύσκολη κατάσταση, τα στηρίζω προσωπικά γιατί έχουν δείξει υπομονή και η ομάδα δείχνει συνεχή βελτίωση και δε δέχεται να χάσει.
Επίσης σημαντικό είναι πως σήμερα μπήκε άλλο ένα παιδί και έτυχε να σκοράρει. Δεν κάνω χάρη σε αυτά τα παιδιά, δείχνουν προσπάθεια και προσήλωση και αξίζουν να είναι στην ενδεκάδα.
Για να είμαστε ρεαλιστές υπήρχαν ελπίδες, αλλά βάσει προγράμματος, προβλημάτων και όσα βιώνουμε, τους είχα πει ότι θα παίρνουμε από κάθε ματς ό,τι αξίζουμε. Αν αξίζαμε τη νίκη σε κάθε ματς, την παίρναμε και διεκδικούσαμε μέχρι τέλους την σωτηρία θα ήταν ευχής έργον. Με τα Τρίκαλα χάσαμε στο 93΄, με την Καλλιθέα χάσαμε πολλές ευκαιρίες στο τέλος και σήμερα στην λεπτομέρεια χάσαμε τη νίκη.
Στόχος μας ήταν να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κρατήσουμε τον Πανσερραϊκό όσο πιο ψηλά.
Για εμάς είναι ένα δεδομένο. Ο κάθε παίκτης γνωρίζει πριν το ματς ποιος θα χτυπήσει το κόρνερ, ποιος το φάουλ. Ήταν εξ αρχής δηλωμένο πως θα το χτυπήσει αυτός. Μεγάλα ονόματα έχουν χάσει πέναλτι σε τουρνουά μεγάλα που έχουν στερήσει τελικούς. Πρέπει να τον στηρίξουμε. Αυτός ήθελε να το βάλει πιο πολύ απ’ όλους και με όσα έχουν συμβεί και με τον ίδιο. Από την στιγμή που ένιωθε καλά η εντολή ήταν να το χτυπήσει αυτός όπως σε κάθε παιχνίδι.
Έχουμε κληθεί να αντιμετωπίζουμε όλα τα παιχνίδια ίσα, ενώ το ρόστερ έχει μικρύνει. Θα πάμε με την ίδια φιλοσοφία, να είμαστε αναταγωνιστικοί και να μη γινόμαστε έρμαιο της κάθε ομάδας.
Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία ομάδα πολύ δυνατή, σε ένα γήπεδο με πολύ κόσμο και πολύ πίεση γιατί είναι το τελευταίο ματς για τον Άρη στην έδρα του. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει.”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here