Απόλλων Παραλιμνίου-ΝΠΣ Βόλος 0-1! Δεν έκανε καλό πρώτο ημίχρονο και έδειχνε αγχωμένος!!!

Για μια ακόμη φορά, ο Απόλλων Παραλιμνίου δεν κατάφερε να σκοράρει σε εντός έδρας αναμέτρηση και ηττήθηκε από τον ΝΠΣ Βόλου,με σκορ 1-0.Η ομάδα του Παραλιμνίου δεν ήταν σε καλή ημέρα και μοιραία ηττήθηκε με 0-1 από έναν αντίπαλο που έδειξε  την ποιότητα και την εμπειρία των παικτών του.

Με την ήττα αυτή χάθηκε το όνειρο της κατάκτησης, μιας εκ των δύο πρώτων προνομιούχων θέσεων(έχουν σφραγίσει από τώρα την άνοδο στη Football League,  ο Ηρακλής και ο ΝΠΣ Βόλος) και πλέον καλούνται στις δύο τελευταίες αγωνιστικές (Τηλυκράτης εκτός και Ηρακλής εντός) να δώσουν ότι καλύτερο έχουν και να εξασφαλίσουν την 3η θέση, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να φέρει και αυτή άνοδο.
Η ομάδα του Χουάν Φεράντο ήταν αυτή η οποία ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και στο 16΄ είχε την πρώτη της καλή στιγμή στο ματς. Ο Μελισσόπουλος έκανε την παράλληλη σέντρα στον Μάντζη, αυτός δεν έπιασε καλά το σουτ, στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Ηλιόπουλος, ο οποίος έκανε το σουτ και η μπάλα κατέληξε άουτ.
Στο 19′ διαγώνιο σουτ του Μελισσόπουλου εντός περιοχής, η μπάλα ελάχιστα άουτ από την εστία του Γουναρίδη.
Εκτέλεση φάουλ από τον Μουτεσίδη στο 28’, μπλόκαρε ο Μπουργάνης. Από λάθος στην άμυνα του Απόλλωνα ξεκίνησε η φάση στο 43’. Ο Μελισσόπουλος μπήκε στην περιοχή και έκανε το 0-1.
Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Παύλου Δημητρίου ανέβασαν στροφές, ισορρόπησαν το ματς και έψαχναν την ισοφάριση.
Στο 50’ ωραίο σουτ του Μουτεσίδη, η μπάλα ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπουργάνη.
Στο 67′ αποχωρεί ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα Παραλιμνίου Στέφανος Γουναρίδης, λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο, στη θέση του ο Σαββίδης.
Στο 87′ με δέκα παίκτες συνεχίζει ο Απόλλων Παραλιμνίου, λόγω αποβολής του Τάκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα(κόκκινη).

Τελικό αποτέλεσμα Απόλλων Παραλίμνιου – ΝΠΣ Βόλος  0-1

Η απονομή του κυπέλλου του Πρωταθλητή στον Απόλλωνα Παραλιμνίου,για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 1ο όμιλο, τελικώς δεν έγινε, λόγω κωλύματος του εκπροσώπου της ΕΠΟ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αθανάσιος Δραγούσης από την ΕΠΣ Κιλκίς.
Βοηθοί του ήταν ο Ευθύμιος Δημητριάδης της ΕΠΣ Θράκης και ο Χρήστος Τζιότζιος της ΕΠΣ Θράκης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ (Δημητρίου): Γουναρίδης (67′ λ.τ. Σαββίδης), Πολυζωίδης, Τάκας, Λαβιδάς, Μερεσιώτης (66′ Τσομαχασβίλι), Τριανταφύλλου, Λιάρας, Μεταλλίδης (59′ Δέντσας), Γαϊδαρτζής, Μουτεσίδης, Τάντιτς (46′ Ρούμπος).

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Φεράντο): Μπουργάνης, Ντεντάκης, Πέντα, Μελισσόπουλος (80′ Πιαστόπουλος), Δημόπουλος, Γκαλίτσιος, Μάντζης (90+ Ζέρης), Καμπαγέρο, Ηλιόπουλος (90′ Ντόσης), Πίτου Γκαρσία, Ουνγιαλίδης.

5η αγωνιστική – Κυριακή 20/5 – 17:00
Βόλος – Ηρακλής
Τηλυκράτης – Απόλλων Παραλιμνίου

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου:

ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝ. ΒΑΘΜ.
1 ΗΡΑΚΛΗΣ 4 12
2 ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ 4   9
3 ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 4   1
4 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ 4   1

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here