Πανσερραϊκός… Και οι 14 ήταν Πραγματικοί μάγκες!!! 

Μαγική εικόνα είχε ο Πανσερραϊκός. Πήρε σπουδαία νίκη στο Παγκρήτιο με 3-0,κόντρα στον Εργοτέλη, για την 31η αγωνιστική της Β’ Εθνικής.Με 32 βαθμούς είναι στη 14η θέση, διατηρώντας ελπίδες για να βρίσκεται και του χρόνου στην Football League. Με μόλις 14 παίκτες στην αποστολή, τα «παιδιά» έπαιξαν για την αξιοπρέπειά τους,και κέρδισαν τον Εργοτέλη με 3-0,έχοντας και μαθηματικές ελπίδες για τη σωτηρία.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Εργοτέλης  είχε τον έλεγχο του αγώνα  και επισκέπτονταν με ιδιαίτερη συχνότητα τα  καρέ του Άντμαν. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με το δεύτερο γκολ των «λιονταριών», με τον Δούμτσιο στο 49′ να βάζει γερές βάσεις για το διπλό,με υπέροχο πλασέ.Οι παίκτες του Πέτρου Στοϊλα ήταν αποτελεσματικοί στις ευκαιρίες που δημιούργησαν και έφυγαν με το τρίποντο από την Κρήτη.                                                                   Στο 15′ κεφαλιά-πάσα του Σταμόπουλου από αριστερά για τον Τσέλιο, θα κάνει και εκείνος κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, μπλοκάρει ο Άντμαν.
Στο 18′ λάθος του Σιάκκα εντός περιοχής, ο Τσέλιος πλασάρει από το ύψος του πέναλτι, μπλοκάρει ο Άντμαν σε άλλη μία σημαντική ευκαιρία για τους Ηρακλειώτες.
Ο Δούμτσιος είναι αφύλακτος από αριστερά, κάνει τη σέντρα, ο Κατσιμήτρος διώχνει προ του Κρητικού, ο Ναζίμ όμως ακολουθεί τη φάση και πλασάρει εύστοχα στο 32’, παρά την προσπάθεια του Κατσιμήτρου να αποκρούσει, 0-1 για τον Πανσερραϊκό.
Στο 49′ σκοράρει ο Δούμτσιος, με ιδανικό πλασέ στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κατσιμήτρου και γράφεται το 0-2.
Στο 72’ ο Ενομό βγαίνει στην αντεπίθεση και με πλασέ εντός περιοχής γράφει το 0-3.

Τελικό αποτέλεσμα ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ- ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 0-3

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κωνσταντίνος Πανυτσίδης από την ΕΠΣ Κοζάνης.
Βοηθοί του ήταν ο Αλέξανδρος Καραθανάσης της  ΕΠΣ Αν.Αττικής και  ο Κωνσταντίνος Οικονόμου της ΕΠΣ Δυτ.Αττικής, με τέταρτο διαιτητή τον Πέτρο Τσαγκαράκη από την ΕΠΣ Χανίων.

Κίτρινες: 14′ Ενομό, 87′ Άντμαν.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Τάκης Γκώνιας): Κατσιμήτρος, Νικολακάκης, Μπάτζιος, Πάτας, Σταμόπουλος, Μπουτσάκης (85′ Αγγελόπουλος), Μπούζας (61′ Ιατρούδης), Μπουρσέλης, Έφορντ (80′ Μανουσάκης), Σταματάκος, Τσέλιος.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πέτρος Στοΐλας): Άντμαν, Αναστασόπουλος, Σιάκκας, Τσελεπίδης, Μακούσης, Ναζίμ, Γιαξής, Στέβιτς (78′ Πέτρου), Κρητικός, Ενομό (90’+2 Γουάλεϊ), Δούμτσιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here