CHE GUEVARA CLUB… Σε αυτούς που πήδηξαν από το καράβι!!!

Το «CHE GUEVARA CLUB» του Πανσερραϊκού, με ανακοίνωσή του,διαχωρίζει τους συντελεστές της “παράστασης” σε δύο κατηγορίες. Επαινεί με ενθουσιασμό τον προπονητή  της ομάδας του Πανσερραϊκού Πέτρο Στοΐλα και τους παίκτες που θα μεταβούν,ύστερα από πολύωρο ταξίδι στην Κρήτη για το ματς με τον Εργοτέλη και θα υποφέρουν από κούραση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η άθλια αυτή χρονιά φτάνει στο τέλος της σιγά σιγά. Κι αφήνει ένα βαθύ μελανό σημάδι στην ένδοξη ιστορία του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ. Το αυριανό παιχνίδι (12/5) με τον Εργοτέλη, θα χωρίσει τους συντελεστές της “παράστασης” σε δύο κατηγορίες.
Σε αυτούς που πήδηξαν από το καράβι, άλλοι έχοντας κάνει εγκλήματα κι άλλοι επειδή δεν άντεχαν το βάρος μιας τόσο μεγάλης ομάδας και ήταν πολύ μικροί για να τη στηρίξουν στα δύσκολα.
Και σε αυτούς που θα ανέβουν σήμερα (11/5) στο καράβι για ένα τόσο μεγάλο ταξίδι μέχρι την Κρήτη. Ο Πέτρος Στοΐλας και τα “παιδιά” του, οι λίγοι άνθρωποι που τους βοήθησαν να συνεχίσουν και οι φίλαθλοι που θα είναι παρόντες και σε αυτό το παιχνίδι για να τραγουδήσουν για την ομάδα. Θα είναι εκεί. Τους πρώτους, η ιστορία της ομάδας θα τους φτύσει. Στους δεύτερους, τους χρωστάει ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Αυτό που κάνετε τώρα θα δείτε πόσο μεγάλη αξία θα έχει την ημέρα που το Λιοντάρι θα βρυχηθεί ξανά.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here