Πανσερραϊκός… ταξιδεύει με τελικό προορισμό το Ηράκλειο!!!

Tον Εργοτέλη θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (12/5) ο Πανσερραϊκός, στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Football League.Ο αγώνας θα μεταδοθεί από την ΕΤ3-17:00.
Το ταξίδι με τελικό προορισμό το Ηράκλειο  ξεκίνησε για την ομάδα του Πανσερραϊκού σήμερα  το πρωί στις 11:45, με την αποστολή να κατευθύνεται οδικώς για Πειραιά( ο Ερασιτέχνης  συγκέντρωσε το ποσό που απαιτείται για τη μετακίνηση της ομάδας στην Κρήτη).Η ομάδα θα κάνει στάση στην Λαμία, όπου και θα γευματίσει. Το πλοίο  από το λιμάνι του Πειραιά θα αναχωρήσει στις 9 το βράδυ και πρόκειται να φτάσει στην κρητική πόλη στις 6 το πρωί του Σαββάτου. Αυτό σημαίνει ότι οι ποδοσφαιριστές του Πέτρου Στοΐλα  θα υποφέρουν από κούραση.
Στην αποστολή του Πανσερραϊκού είναι οι Άντμαν, Πολίτης, Μακούσης Τσελεπίδης, Σιάκκας, Δούμτσιος, Γιαξής,  Ναζίμ, Αναστασόπουλος, Κρητικός,Ενομό, Πέτρου,Στέβιτς και Γουάλεϊ.
Δεν έχουν ταξιδέψει στο Ηράκλειο ο Παπουτσογιαννόπουλος,που είναι τιμωρημένος, Πορής,Τσαμούρης, Ποζατζίδης, Κάκκο, Ρούσσος και Πόζογλου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 31ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE 

Ο Κωνσταντίνος Πανυτσίδης από την ΕΠΣ Κοζάνης ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον αγώνα  της 31ης αγωνιστικής της  Football League  ΕργοτέληςΠανσερραϊκός  που θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Μαίου, στο Παγκρήτιο Στάδιο στις 17:00.
Βοηθοί του θα είναι ο Αλέξανδρος Καραθανάσης της  ΕΠΣ Αν.Αττικής και  ο Κωνσταντίνος Οικονόμου της ΕΠΣ Δυτ.Αττικής  με τέταρτο διαιτητή τον Πέτρο Τσαγκαράκη από την ΕΠΣ Χανίων.

Σάββατο 12 Μαΐου

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 17:00 – ΕΡΤ3

Κυριακή 13  Μαΐου

ΑΟΧ-ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ – 15:00
Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ – ΟΦΗ – 15:30
ΤΡΙΚΑΛΑ – ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ -17:00 
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – 17:00
ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 17:00 – WEΒ TV ΕΡΤ
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΣΠΑΡΤΗ 17:00 – ΕΡΤ3
ΑΡΗΣ – ΒΕΡΟΙΑ ΜΑΤΑΙΩΣΗ
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ΜΑΤΑΙΩΣΗ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here