Απόλλων Παραλιμνίου… Πάει για τρίποντο!!!

Την Κυριακή, ο Απόλλων Παραλιμνίου υποδέχεται την ΠΣΝ Βόλου για την 4η αγωνιστική στους αγώνες μπαράζ, για την άνοδο στη Footbal League. Ο Απόλλων καλείται να πάρει ξανά… μπρος και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.
Δεν ξεκίνησε καλά στα τρία πρώτα ματς βάσει αποτελεσμάτων (εκτός με ΝΠΣ Βόλου 1-0, εντός με Τηλυκράτη 0-0, εκτός με Ηρακλή 1-0), αφού και τα τρία αποτελέσματα κρίθηκαν στις λεπτομέρειες.
Ο Απόλλων έχει φέτος άμυνα από… γρανίτη και αυτό οφείλεται στον τεχνικό της ομάδας Παύλο Δημητρίου που κάνει τη δουλειά του σεμνά και ταπεινά. Mε όραμα, μεράκι και πάνω απ΄όλα σκληρή δουλειά, «έχτισε» μια δυνατή ομάδα(Πρωταθλήτρια του 1ου ομίλου της Γ’Εθνικής 2017-2018).Από την άλλη έχει χαρισματικούς παίκτες με εμπειρία, ταλέντο, φιλοδοξία και ομοιογένεια, ενώ η διοίκηση είναι στο πλευρό τους και τους παρέχει τα πάντα. Θετικό είναι ότι επέστρεψαν μετά από τραυματισμούς Τάντιτς και Μουτεσίδης (αγωνίστηκαν στο Καυτατζόγλειο με Ηρακλή) θα δώσουν λύσεις στην επίθεση της ομάδας και θα βοηθήσουν περισσότερο σε τελικές τον πρώτο σκόρερ της ομάδας Δημήτρη Γαϊδαρτζή.
Στον όμιλο αυτό ο Ηρακλής είναι το πρώτο φαβορί με 9 βαθμούς στο ενεργητικό του, ο Απόλλων Παραλιμνίου, ο Βόλος και ο Τηλυκράτης παλεύουν ουσιαστικά για τη δεύτερη θέση.
Οι επόμενες τρεις αγωνιστικές που απομένουν είναι το κλειδί για να πάρει ο Απόλλωνας ακόμη και την δεύτερη θέση.Το χειρότερο σενάριο είναι να τερματίσει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα που μπορεί η θέση αυτή να αποδειχτεί προνομιούχος, μιας και αρκετές ομάδες της Β’ Εθνικής δεν θα πληρούν τις προϋποθέσεις για να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα 2018-2019.
Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΟ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου.
Ο Αθανάσιος Δραγούσης από την ΕΠΣ Κιλκίς ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα Απόλλων Παραλιμνίου – ΝΠΣ Βόλου που θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Μαΐου, στο Δημοτικό Γήπεδο Παραλιμνίου στις 17:00.Βοηθοί του θα είναι ο Ευθύμιος Δημητριάδης της ΕΠΣ Θράκης και ο Χρήστος Τζιότζιος της ΕΠΣ Θράκης.

4η αγωνιστική – Κυριακή 13/5 – 17:00
Ηρακλής – Τηλυκράτης
Απόλλων Παραλιμνίου – Βόλος

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου:

ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ ΑΓΩΝ. ΒΑΘΜ.
1 ΗΡΑΚΛΗΣ 3 9
2 ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ 3 6
3 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ 3 1
4 ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 3 1

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here