Πέτρος Στοΐλας… Νιώσαμε υπέροχα όταν ο κόσμος του ΑΟΤ μας χειροκρότησε!!!

Μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΟ Τρικάλων ο Πέτρος Στοΐλας στάθηκε στη φιλοξενία του  κόσμου του ΑΟΤ και ανέφερε ότι , τέτοιες στιγμές μας κάνουν να συνεχίζουμε στα δύσκολα.

Αναλυτικά  τα όσα είπε ο κόουτς του Πανσερραϊκού Πέτρος Στοΐλας :

 «Αφού ευχαριστήσω για τη φιλοξενία θα ήθελα να σταθώ σε κάτι που και εγώ και οι παίκτες μου το συναντάμε πρώτη φορά. Νιώσαμε υπέροχα όταν ο κόσμος του ΑΟΤ μας χειροκρότησε. Καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι μεγάλη ένεση ηθικού για εμάς. Τέτοιες στιγμές μας κάνουν να συνεχίζουμε στα δύσκολα.
Είχα πει στους παίκτες μου ότι το ματς θα χρειαστεί μεγάλη πειθαρχία και θέληση. Δεν ήθελα να σταθώ στα προβλήματά μας… Σέβομαι και έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μας. Θέλαμε να φέρουμε τον αντίπαλο σε άγχος και σε δύσκολη θέση και το καταφέραμε στο έπακρο. Μόνο με στημένες φάσεις είχαμε πρόβλημα. Σταθήκαμε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο.
Το πιο σημαντικό είναι πως η παρουσία μας συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο. Θέλαμε να βρούμε τον τρόπο για μια κόντρα επίθεση. Το κάναμε, αλλά ίσως η κακή επιλογή στην τελική προσπάθεια δεν μας επέτρεψε να προηγηθούμε και εκεί να τελειώναμε το ματς».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here