Πανσερραϊκός…Ψάχνουν να βρούν τα δελτία των ποδοσφαιριστών!!!

Μάχη φαίνεται να εξελίσσεται ανάμεσα στην παλιά και τη νέα διοίκηση,που οδηγούν σε καταστάσεις που δεν τιμούν κανέναν.Τελευταίο επεισόδιο στην κόντρα αυτή είναι η «ομηρία» των δελτίων των ποδοσφαιριστών από τον Αντώνη Βούρτση, ο οποίος είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ, που όπως ισχυρίστηκε  κατέχει τα δελτία των ποδοσφαιριστών και θα τα επιστρέψει, κάτι που δεν έχει συμβεί ακόμη, μόλις δύο μέρες πριν την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή η ενέργεια έχει να κάνει με την πίεση που ασκεί η πλευρά του επενδυτή για να αποχωρήσει η ομάδα από το πρωτάθλημα και να σταματήσει αυτή η κατάσταση που βιώνουν το τελευταίο διάστημα οι ποδοσφαιριστές και οι άνθρωποι της ομάδας.
Από την άλλη όμως, μέλη του διοικητικού συμβουλίου και η πλευρά των μετόχων δεν επιθυμεί αυτή την εξέλιξη,για να μην συσσωρευτούν παραπάνω χρέη, τόσο στην ομάδα σε περίπτωση επιστροφής της στις επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά και προσωπικά. Για να δηλώσει αποχώρηση μια ομάδα από το πρωτάθλημα θα πρέπει να υπάρξει απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου με πλειοψηφία και σε περίπτωση απόσυρσης, ακολουθούν πρόστιμα 100.000 ευρώ για την ομάδα, 100.000 ευρώ για τον μεγαλομέτοχο και 100.000 ευρώ για τον πρόεδρο.
Η υπόθεση έχει φτάσει στην αστυνομία, με καταγγελία που έγινε στην διεύθυνση Σερρών.
Οι καταστάσεις αυτές που συμβαίνουν στον Πανσερραϊκό τις τελευταίες ώρες,
δεν τιμούν την ομάδα και την ιστορία της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here