Τσιμίκας και Βοσκόπουλος… θα συνεχίσουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού!!!

Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού θα συνεχίσουν την ποδοσφαιρική τους καριέρα  ο Στέργιος Τσιμίκας και ο Γιάννη Βοσκόπουλος. Οι δύο άσσοι του Πανσερραϊκού, που το τελευταίο διάστημα  είχαν τεθεί σε «καραντίνα» μαζί με τους Γιώργο Ιωαννίδη, Δημήτρη Γκούρτσα, Χρήστο Ρούτση και Ραντιβόγιε στα τέλη Φεβρουαρίου. Εκ των προαναφερθέντων, κάποιοι στην πορεία επέστρεψαν στην ομάδα, αλλά όχι όλοι, αποφάσισαν να δεχτούν την πρόσκληση του άλλοτε τεχνικού των «λιονταριών», Παναγιώτη Διλμπέρη, και να δοκιμάσουν την τύχη τους στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη,προκειμένου να κλείσουν στην ομάδα Rochester Super 9 SC.
Ο Τσιμίκας και ο Βοσκόπουλος,τελικά, αποφάσισαν να λύσουν τα συμβόλαιά τους και τυπικά. Ο πρώτος, μάλιστα, έδειξε για άλλη μία φορά την αγάπη του για τον Πανσερραϊκό χαρίζοντας και τα χρήματα που του οφείλονται.
Τελευταίο Ελληνικό απόκτημα για την ομάδα του της Rochester Super 9 SC ήταν ο γκολκίπερ Σάββας Ταταρίδης με καταγωγή από το Κιλκίς, που πέρασε και από την Ελπίδα Σκουτάρεως,τον οποίο γνώριζε πολύ καλά ο Παναγιώτης Διλμπέρης από την κοινή τους παρουσία στον Αγροτικό Αστέρα.
Και τέλος να πούμε ότι ο 43χρονος τεχνικός Παναγιώτης Διλμπέρης έχει διπλό ρόλο στην Rochester Super 9 SC, εκτός από προπονητής είναι και τεχνικός διευθυντής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here