Απόλλων Παραλιμνίου…με 4 Γκολ του Δημήτρη Γαϊδαρτζή συνέτριψε 5-1 τον Άρη Αβάτου!!!

Την πρόκριση του, στην 2η φάση του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος, πέτυχε σήμερα ο κυπελλούχος Απόλλων Παραλιμνίου, κερδίζοντας με σκορ 5-1  τον κυπελλούχο Ξάνθης, Άρη Αβάτου, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Παραλιμνίου. Αντίπαλος του στην επόμενη φάση θα είναι η Καβάλα,που κέρδισε με σκορ 2-0 την Θράκη Φερών. Στην δεύτερη φάση του κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος, ο Απόλλων Παραλιμνίου θα υποδεχθεί την Καβάλα,την Τετάρτη  25-04-2018 και ώρα 16:30.
Ο Απόλλων Παραλιμνίου ήταν ανώτερος από τον αντίπαλο του, κέρδισε δίκαια με σκορ 5-1.
O χορός των γκολ ξεκίνησε από νωρίς, με τον πρώτο σκόρερ του 1ου ομίλου της Γ’εθνικής Δημήτρη Γαϊδαρτζή. Στο 9ο λεπτό  ξεκλειδώνει  την άμυνα του Άρη Αβάτου και βάζει μπροστά την ομάδα του Απόλλων Παραλιμνίου 1-0.
Στο 58ο λεπτό ο Σαρηγιαννίδης ισοφαρίζει σε 1-1 για τους Ξανθιώτες.
Στο 67ο λεπτό  Γαϊδαρτζής πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ κάνοντας το 2-1.
Στο 73ο λεπτό  ο Τάντιτς κάνει το 3-1 για τον Απόλλωνα.
Χατ τρικ από τον Γαϊδαρτζή και 4-1 στο 76ο λεπτό και το 5-1 έγινε στο 83ο λεπτό  πάλι με τον Δημήτρη  Γαϊδαρτζή να σκοράρει για 4η φορά στο ματς.
Τελικό αποτέλεσμα Απόλλων Παραλιμνίου- Άρης Αβάτου 5-1.

Διαιτητής ήταν ο  Χρήστος Τσαλουχίδης ΕΠΣ Κιλκίς,με επόπτες γραμμών τον Εμμανουήλ Μηναδάκη και Θεόδωρο Χαραλαμπόπουλο ΕΠΣ Κιλκίς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ(Δημητρίου): Σαββίδης, Τσαούσης, Κουτζαβασίλης ,Δέντσας, Μερεσιώτης ,Μεταλλίδης(77’ Μασούρας), Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης(61’ Ρούμπος), Τάντιτς(81’ Τσομαχασβίλι), Μουτεσίδης(72’ Πολυζωίδης)  

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ(Κετσιεμενίδης): Αμουτζάκης, Καλλαϊτζίδης, Ψεματάς(69’ Κελεσιάδης) Μελισσόπουλος Μ., Βαφειάδης, Δόμτσος, Γκέκας(46’ Λαζαρίδης), Ευθυμιάδης, Κοτόπουλος(77’ Βασιλειάδης), Μελισσόπουλος Ν.(81’ Μπαργκάν), Σαρηγιαννίδης 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here