Παραίτηση… Υπεύθυνου Επικοινωνίας Πανσερραϊκού Τίτου-Χρήστου Στοϊδη!!!

Επιστολή παραίτησης Υπεύθυνου Επικοινωνίας Πανσερραϊκού Τίτου-Χρήστου Στοϊδη

«Αυτή την ανακοίνωση παραίτησης ξεκίνησα να την γράφω μερικούς μήνες πριν, την μέρα που παραιτήθηκε απ’την ομάδα μια πολύ σημαντική προσωπικότητα της, στου οποίου τον ερχομό ήμουν πρωτεργάτης καθώς δεν μπορούσα να φανταστώ τον Πανσερραϊκό χωρίς αυτόν.
Πήρα υποσχέσεις και διαβεβαιώσεις όμως ότι τα πράγματα θα βελτιωθούν σε όλους τους τομείς και έτσι συνέχισα κάνοντας υπομονή για το καλό της ομάδας. 
Τα αποτελέσματα της συνέχειας τα ξέρετε πλέον όλοι.
Εγώ δυστυχώς βίωσα από μέσα τις αιτίες που οδήγησαν την ομάδα σε αυτή την κατάσταση. 
Στην αρχή της φετινής χρονιάς η νέα διοίκηση μου ζήτησε να μείνω, δεν ζήτησα εγώ. Μου υποσχέθηκαν συνθήκες δουλειάς και οικονομικές απολαβές τα οποία αθετήθηκαν όλα. 
Άφησα προτάσεις στον πάγο για να συνεχίσω αλλού αλλά η υπομονή τελείωσε.
Μου δίνεται η ευκαιρία να γυρίσω σελίδα σε πολύ ανώτερο ποδοσφαιρικά επίπεδο και αυτό το χρωστάω στον περσινό Πανσερραϊκό και σε όλους εσάς και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. 
Είναι προνόμιο μου που πέρασα από αυτή την ομάδα και έζησα αυτή την εμπειρία.
Μπήκα πέρυσι στον Πανσερραϊκό για να βοηθήσω τον αδερφικό μου φίλο…την ομάδα της πόλης μου…αλλά και για να ικανοποιήσω την εγωιστική περιέργεια μου αν μπορεί επικοινωνιακά να χωρέσει το χιούμορ…η προσωπική μου ματιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Χιούμορ στα εύκολα αλλά και χιούμορ στα δύσκολα…στις νίκες αλλά και στις ήττες. Γιατί στην τελική όσο και αν δεν μπορούν κάποιοι κολλημένοι να το χωνέψουν μιλάμε απλά για μπαλίτσα.
Ευτυχώς χάρις σε όλους εσάς από όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας είτε είστε απλοί αγνοί φίλαθλοι…είτε αθλητικοί δημοσιογράφοι…είτε ποδοσφαιριστές και παράγοντες άλλων ομάδων το όλο επικοινωνιακό εγχείρημα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία γιατί το αγκαλιάσατε πιο ζεστά από ότι πίστευαν και οι πιο ευσεβείς πόθοι μου.
Δείξαμε μαζί ότι υπάρχει κόσμος που βλέπει την μπαλίτσα σαν αυτό που θα έπρεπε να είναι. Καζούρα και χαβαλές…τίποτα παραπάνω και τίποτα παρακάτω. Ούτε χρωματισμένοι φανατικοί που βλέπουν παντού “ιερά και όσια” ούτε τίποτα. Μακάρι στο μέλλον να μιμηθούν και άλλοι αυτό που καταφέραμε πέρυσι επικοινωνιακά. Είναι δύσκολο και μέχρι χτες απάτητο το μονοπάτι αλλά αξίζει. Trust me.
Ήξερα απ’την πρώτη μέρα ότι να ασχοληθεί κάποιος με το ελληνικό ποδόσφαιρο από οποιοδήποτε πόστο είναι από μαζοχιστικό έως ηλίθιο. Το διαπίστωσα και εμπειρικά στο 100%. Δεν μετανιώνω όμως. Τις αναμνήσεις και την εμπειρία της περσινής χρονιάς θα τις κρατήσω μέσα μου σαν φυλαχτό… παίκτες-προπονητές-στελέχη να είμαστε ένα όμορφο οικογενειακό κλίμα. Αυτό φάνηκε και το περασμένο καλοκαίρι που μείναμε όλοι ενωμένοι βάζοντας την ομάδα μπροστά.

Μιλάνε μερικοί για ελληνικό ποδόσφαιρο λέγοντας το «προϊόν». Συγγνώμη αν το μαθαίνετε από μένα αλλά προϊόν είναι κάτι το οποίο χρησιμοποιείται…κάτι που έχει πάψει να χρησιμοποιείται από την συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου λέγεται πλέον σκουπίδι. Αυτή είναι η σκληρή αλήθεια. Τα νούμερα και η πραγματικότητα είναι αδιάψευστοι μάρτυρες. Πρέπει να γίνουν πολλά βήματα από όλες τις πλευρές (πολιτεία,ομάδες,φιλάθλους) για να τελεστεί η ανακύκλωση αυτού του σκουπιδιού πάλι σε προϊόν. Σαν ρεαλιστής δεν θρέφω την παραμικρή ελπίδα.Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Άκη Τρέντσιο και Χρήστο Κοράκη για αυτή την ευκαιρία, την εμπιστοσύνη, την ντομπροσύνη και την απόλυτη ελευθερία που μου έδωσαν. 
Τους Σάββα Τερζόπουλο, Γιώργο Κουρτίδη, Δημήτρη Καμήλαλη, Στράτο Κετσεντζή, Λευτέρη Ανδρέου, Παναγιώτη Χαλκίδη, Παναγιώτη Γιαννόπουλο, Ανδρέα Σαββίδη, Θανάση Αραμπατζή, Θάνο Μηλούση, Σούλα Χορτομάρη, Παναγιώτη Διλμπέρη, Τάσο Αποστολόπουλο, Λάμπρο Ιωάννου,Σάκη Αναστασιάδη,Νίκο Κατσαβάκη, Περικλή Αμανατίδη, Θωμά Κυπαρίσση, Τάσο Σαββίδη, Ηλία Σαββίδη,Γρηγόρη Πασχάλη, Γιάννη Κόκκινο, Δημήτρη Μούρα, Δήμο Σαββαϊδη και όλους τους ποδοσφαιριστές έναν έναν για την γνωριμία.
Να ευχηθώ καλή συνέχεια και καλά κουράγια στον Απόστολο Χαραλαμπίδη, στον Πέτρο Στοϊλα, τον Γιάννη Τζιντζή, τον Γιώργο Βαλσαμάκη, τον Νίκο Αβραμάκη,τον Δημήτρη Θεοδωρίδη,τον Αντώνη Βούρτση και σε όσους παίκτες της ομάδας συνεχίζουν.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλα τα site…τα ΜΜΕ…σε εσάς τους δημοσιογράφους για την συνεργασία και που δώσατε έκταση και προβολή σε αυτό το προσωπικό στοίχημα. 
Καλή υπομονή να ‘χετε και πραγματικά απορώ με τις αντοχές σας. SPORT 24 Contra.gr gazzetta.gr ΣΠΟΡ FM 94.6 sdna.gr Cult24 Football League News LigaNews A-Sports.gr MikriLiga

Μα πάνω απ’όλα το μεγαλύτερο ευχαριστώ το χρωστάω σε όλους εσάς τους σαψαλωμένους…από τον Γιάννη τον Καδή και τους Che Guevara δίπλα στο σπίτι μου…στον μικρό Θωμά που δεν χάνει προπόνηση της ομάδας…και από κει μέχρι κάθε άκρη της Ελλάδας…ανεξαρτήτως ομάδας και περιοχής που απλά μου δείξατε ότι είμαστε πάρα πολλοί τελικά όσοι βλέπουμε την μπάλα σαν αυτό που θα έπρεπε να είναι…χαβαλές…καζούρα…αγνή διασκέδαση.
ΥΓ 1 Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σαν το λουκάνικο…αν θες να το καταναλώσεις καλύτερα να μην δεις πως παράγεται
ΥΓ 2 Τα πρόσωπα αλλάζουν…ο Πανσερραϊκός θα μείνει.
Τίτος-Χρήστος Στοϊδης aka Your Admin»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here