Football League ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ–ΣΠΑΡΤΗ 3-1…. ήταν πραγματικά «λιοντάρια»!!!

Μεγάλος θριαμβευτής στη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία ο Πανσερραϊκός. Η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη νίκησε με 3-1 την Σπάρτη, για την 25η αγωνιστική της Football League.
Πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Πέτρου Θεοδωρίδη, καθώς σήμερα συμπληρώθηκαν πέντε χρόνια από τον θάνατό του.
Τα «λιοντάρια» μπήκαν αποφασισμένα στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 5ο λεπτό ο Στέλιος Πόζογλου με εξαιρετικό σουτ νικάει τον Μακρυωνίτη και κάνει το 1-0 , ενώ δύο λεπτά αργότερα σουτ του Πόζογλου στο δοκάρι των Σπαρτιατών, η μπάλα επιστρέφει στον ίδιο παίκτη που την γυρίζει στον Ενομό και  κάνει το 2-0, βάζοντας τις βάσεις για το τρίποντο της ομάδας του Πανσερραϊκού.
Οι Λάκωνες των πολλών οικονομικών προβλημάτων ξαναμπήκαν στο ματς με το αυτογκόλ του Σιάκκα στο 34ο λεπτό, αλλά στο 94ο λεπτό,o Κάκκο έκανε το τελικό 3-1 για τα λιοντάρια, που ουσιαστικά  κλείδωσαν μία υπερπολύτιμη νίκη.
O Πανσερραϊκός με την νίκη αυτή  βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού, χωρίς φυσικά να είναι ασφαλής. Από την άλλη πλευρά, η Σπάρτη παρέμεινε στους 32 βαθμούς, χάνοντας την ευκαιρία να κάνει σημαντικό βήμα για τη σωτηρία της.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Μαλούτας της ΕΠΣ Ημαθίας  
Βοηθοί του ήταν, οι Παπαδάκης και Γιάντσης της  ΕΠΣ Ημαθίας, με τέταρτο διαιτητή τον Αγγελάκη από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

Κίτρινες κάρτες: Ρούσσος, Σιάκκας, Τριανταφυλλάκος, Πόζογλου.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ – Απόστολος Χαραλαμπίδης: Ρίστιτς, Τσελεπίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ποζατζίδης, Ρούσσος, Ορφανίδης, Σιάκκας, Κρητικός (77’ Αναστασόπουλος), Κάκκο, Πόζογλου(86’ Τσαμούρης), Ενομό (67’ Δούμτσιος).

ΣΠΑΡΤΗ – Μάρκος Στεφανίδης: Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Κολτσίδας, Οικονομόπουλος, Παναγιώτου, Τσιμότζι, Μπουζούκης (64’ Δεινόπαπας), Τριανταφυλλάκος, Τσιόφου (41’ Γουόρντεν), Ράντι, Ράνος (77’ Φουρτάδο).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here