Che Guevara Club… Όλοι στη θύρα 5!!!

Με την αδειοδότηση και το άνοιγμα της Θύρας 5, το Che Guevara Club επιστρέφει στο σπίτι του…. και δίνει ένα βροντερό παρόν στον αγώνα με τον ΑΡΗ το Σάββατο 10 του Φλεβάρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Che Guevara Club

“Από την πρώτη ημέρα ίδρυσης του Che Guevara Club, θεωρούσαμε σπίτι μας τις θύρες 5-6. Η ιστορία του πετάλου, οι άνοδοι που συνοδεύτηκαν με την παρουσία οπαδών σε αυτό, οι αφηγήσεις παλιών παιχτών για το πόσο μεγάλη δύναμη τους έδινε ο κόσμος από εκεί, μας έκαναν να νιώθουμε ότι εκεί είναι η θέση μας.

Το κράτησαν, όμως, κλειστό για χρόνια. Επικαλούμενοι κάθετι που μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν, κάθε υποσημείωση που σε καμία άλλη πόλη της Ελλάδας δεν υφίσταται. Για να περιορίσουν τη δυναμική της ομάδας. Με τον ίδιο τρόπο που δέχεται λυσσαλέα επίθεση ο Πανσερραϊκός από Σερραίους φορείς όλα αυτά τα χρόνια, ειδικά όποτε τον πετυχαίνουν αδύναμο.

Έφτασε, όμως, ο καιρός να επιστρέψουμε στο σπίτι μας. Πλέον δεν υπήρχε κάτι άλλο να πούνε, δεν υπήρχε άλλο σύρμα στην αγορά για να ζητήσουν να μπει, κι έτσι πλέον η ιστορική θύρα 5 ανοίγει.

Και τα “εγκαίνια” θα γίνουν στο σημαντικό αγώνα απέναντι στον Άρη. Ο Πανσερραϊκός έχει για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική την ευκαιρία να αποδείξει απέναντι σε ένα ακόμη φαβορί της ανόδου, ότι δεν είναι πλέον ίδιος με την ομάδα που παρέπαιε μέχρι πριν λίγες εβδομάδες. Ότι μπορεί να κοντράρει τον καθένα, να παίξει για 90 λεπτά με σθένος και πυγμή, να πάρει αποτέλεσμα ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Κι εμείς, οι πιστοί του οπαδοί οφείλουμε να είμαστε δίπλα του, σε αυτήν την προσπάθεια ανάκαμψης. Κάθε βαθμός μετράει πλέον.

Όλοι στη θύρα 5. Εκεί που μας πήγανε για πρώτη φορά οι πατεράδες μας, εκεί που μαζευόμασταν με τους φίλους μας αργότερα. Εκεί που πανηγυρίσαμε τις μεγάλες νίκες, εκεί που χτυπάει η καρδιά μας.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here