Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ Κ-20 2-0…και Φόβοι για Δημήτρη Γκούρτσα!!!

Το πρώτο φιλικό του Πανσερραϊκού με την Κ-20 του ΠΑΟΚ, σε αυτή την μίνι διακοπή του πρωταθλήματος για την ομάδα του Πανσερραϊκού, πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς ο τραυματισμός του  Δημήτρη Γκούρτσα στο 20ο λεπτό ήταν σοκαριστικός για το προπονητικό τιμ του Πανσερραϊκού, αλλά φαίνεται να μην εμπνέει ανησυχίες.
Πάντως ο Δημήτρης Γκούρτσας αναχώρησε εσπευσμένα για τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Αρχικά μάλιστα, εκφράστηκαν φόβοι για ρήξη χιαστού, όμως ενθαρρυντικό ήταν το γεγονός, ότι πολλή ώρα μετά το χτύπημα δεν έδειχνε πρήξιμο το γόνατό του.
Παρά τις δύσκολες συνθήκες στον αγωνιστικό χώρο, που δυσκόλευε της κινήσεις των παικτών και των δύο ομάδων, καθώς έβρεχε  καθόλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα, ο Πανσερραϊκός  επιβλήθηκε με 2-0 την Κ-20 του ΠΑΟΚ,με γκολ του Ζαν Μαρί Ούλριχ Ενομό Ν’ Γκονγκ στο 12ο λεπτό και του Ρούσσου στο 82ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. 

Στην άλλη φιλική αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο της Πεπονιάς, η Ελπίδα Σκουτάρεως νίκησε με σκορ 4-0 την  Κ-20 του Πανσερραϊκού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here