Πανσερραϊκός… προπόνηση και φιλικούς αγώνες με την μίνι διακοπή!!!

Με προπόνηση και φιλικούς αγώνες που θα δώσει το ερχόμενο διάστημα, ο Πανσερραϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του, μιας και έχει διακοπή στο πρωτάθλημα(μεσολαβούν οι δύο άνευ αγώνος νίκες με Αχαρναϊκό και Βέροια),για να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο στο Πρωτάθλημα της Football League.
Το πρόγραμμα στη συνέχεια δίνει στον Πανσερραϊκό τη δυνατότητα να πάρει βαθμούς και να σφραγίσει  την παραμονή του στην κατηγορία. Ακολουθούν τα εντός έδρας ματς,  την Μεγάλη Τετάρτη 4 Απριλίου με Σπάρτη και με ΑΟ Χανιά Κισσαμικό την Κυριακή 15 Απριλίου.
Έξι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού δηλώθηκαν να εκτίσουν τις ποινές τους την 23η αγωνιστική με το άνευ αγώνος παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό. Ορφανίδης Λάζαρος, Ristic Borivoje, Κρητικός Αναστάσιος, Γκούρτσας Δημήτριος, Σιάκκας Γεώργιος και Αναστασόπουλος Ευάγγελος.
Φιλικό παιχνίδι θα έχουν τα λιοντάρια με την Κ20 του ΠΑΟΚ, την Παρασκευή 23  Μαρτίου, στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών,στις 15:30.
Από την άλλη Ο Πανσερραϊκός πλήρωσε το ποσό των 3000 ευρώ για την υπόθεση του Μισέλ Μίλιεβιτς, ώστε να μην ενεργοποιηθούν οι ποινές σε βάρος του.
Ο Σέρβος είχε καταθέσει προσφυγή πριν από έξι χρόνια, διεκδικώντας αυτό το ποσό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here