Πανσερραϊκός.. παραμένει ζωντανός στο κυνήγι για την παραμονή στην Football League!!!

Στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Γκούρτσα, ο Πανσερραϊκός νίκησε με 2-1  τον Απόλλωνα Λάρισας , στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 21ης αγωνιστικής της Football League.
O Πανσερραϊκός με την νίκη αυτή  έφτασε τους 19 βαθμούς, ενώ ο Απόλλων Λάρισας   έμεινε στους 34 βαθμούς.
O Πανσερραϊκός ήθελε πολύ τη νίκη και την πήρε. Από το πρώτο λεπτό  μπήκε δυνατά στον αγώνα και ήταν αποφασισμένος να επιστρέψει στις νίκες, ώστε να μείνει «ζωντανός» για την  μάχη της σωτηρίας στην Β’ Εθνική κατηγορία.
Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τα «λιοντάρια» να μπαίνουν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Στο 5ο λεπτό σουτ του Κρητικού, έδιωξε ο γκολκίπερ Παϊτέρης. Στο 12ο λεπτό ο Πόζογλου έκανε ένα διαγώνιο σουτ,η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 20ο λεπτό σουτ του Παπουτσογιαννόπουλου, η μπάλα άουτ. Στο 25ο λεπτό ο Κρητικός έκανε το σουτ ,η μπάλα σε κόρνερ από τον Παϊτέρη. O Πανσερραϊκός είχε την υπεροχή του αγώνα και προσπάθησε να δημιουργήσει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες μπροστά στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας. Στο 30ο λεπτό ο Κάκκο έβγαλε από πλάγια την σέντρα, ο Δημήτρης Γκούρτσας μέσα από την περιοχή, με πλασέ έκανε το 1-0 για τον Πανσερραϊκό ,ανοίγοντας το σκορ. 8ο γκολ για τον Σερραίο επιθετικό στο πρωτάθλημα.Είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας. Στο 38ο λεπτό ο Ορφανίδης έβγαλε την σέντρα, ο Γκούρτσας από κοντά με άνετο πλασέ έκανε το 2-0 για τον Πανσερραϊκό. Το γκολ αυτό ήταν το 10ο για εκείνον στο φετινό πρωτάθλημα, όντας ο ηγέτης των Σερραίων για την φετινή σεζόν.
Στην επανάληψη του παιχνιδιού, ο Πανσερραϊκός έδειξε να χαλαρώνει  επιθετικά.
Στο 50ο λεπτό κόρνερ από τον Κάκκο, ο Τσελεπιδης πήρε την καρφωτή κεφαλιά και ο Παϊτέρης έδιωξε σε κόρνερ.
Στο 54ο λεπτό, ο Κάνουλας, πρώην παίκτης Πανσερραϊκού έδωσε για τον Τσιλούλη και αυτός με δυνατό σουτ έστειλε ψηλά πάνω από τα δοκάρια την μπάλα. Σουτ του Μαυρία στο 66ο λεπτό,η μπάλα άουτ. Στο 70ο λεπτό ο Απόλλων Λάρισας είχε δοκάρι, σε σουτ που έκανε ο  Αγροδήμος. Η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ρίστιτς  μπλόκαρε την μπάλα.Ο Απόλλων Λάρισας έχασε  την μεγαλύτερη ευκαιρία για  γκολ. Στο 79ο λεπτό ο Πόζογλου εκτέλεσε καλό φάουλ έξω από την περιοχή, λίγο πάνω από τα δοκάρια,η μπάλα άουτ.
Στο 83ο λεπτό ο Ναζίμ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 3-1, μετά από πάσα του Ορφανίδη.
Και στο 84ο λεπτό ο Δημήτρης Μαυρίας σε μια αντεπίθεση μπήκε στην περιοχή έκανε το 2-1 και μείωσε το σκορ. Το τέλος του αγώνα βρήκε την ομάδα να κερδίζει με 2-1.

Κίτρινες: 22’ Σιάκκας, 61’ Ορφανίδης, 91′ Αναστασόπουλος, 92′ Γκούρτσας

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σταύρος Τσιμεντερίδης ΕΠΣ Κοζάνης, με βοηθούς τους Μωυσιάδη, Φαλτάκα ΕΠΣ Γρεβενών. Τέταρτος ο Ενγκίν  Κιγιντζή από την ΕΠΣ Ξάνθης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Α.Χαραλαμπίδης): Ρίστιτς, Ορφανίδης (68’ Ναζίμ), Ποζατζίδης, Τσελεπίδης, Σιάκκας, Αναστασόπουλος, Κρητικός (60’ Δημτσιός) Παπουτσογιαννόπουλος (46’ Χατζητερζόγλου), Κάκκο, Πόζογλου, Γκούρτσας

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ν.Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Χατζής (80’ Γαρυφαλλόπουλος), Μαυρίας, Αγροδήμος, Κανούλας, Σουλίδης (76’ Τσαναγουίτ), Τσιλούλης (67’ Καρακατσάνης)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here