ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ – ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ.. 2-1 το πάλεψε αλλά.. αποσυντονίστηκε με την ενέργεια του Κρητικού!

Οι ομάδα του Πανσερραϊκού δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στη νίκη επί του Παναιγιάλειου και στην εμβόλιμη αγωνιστική ηττήθηκε από τον Απόλλωνα Πόντου με 2-1 στο γήπεδο της Καλαμαριάς. Έτσι η ομάδα του Πανσερραϊκού μετρά μόλις μία νίκη στους τελευταίους 13 αγώνες, είναι στους 16 βαθμούς και εξακολουθεί να κινδυνεύει, αφού βρίσκεται στο -6 από τη ζώνη σωτηρίας. 

Στο 3ο λεπτό σουτ του Συμελίδη η μπάλα κόντραρε και κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα μέσα στην περιοχή σουτ από τον Χασομέρη, ο Ρίστιτς σε κόρνερ έδιωξε σωτήρια. Στο 12ο λεπτό ο Αμαραντίδης μέσα από την περιοχή σούταρε και έκανε το 1-0, ασθενές μπλοκάρισμα από Ρίστιτς, η μπάλα πήγε στα δίχτυα. Στο 24ο λεπτό, ο Μπρίτο κάθετη μπαλιά για τον Χασομέρη, αυτός έκανε το πλασέ, η μπάλα στα δίχτυα για το 2-0. Ο Κάκκο έβγαλε την μπάλα μέσα στην περιοχή, η μπάλα κόντραρε και ο Δημήτρης Γκούρτσας σούταρε και έκανε το 2-1  στο 30ο λεπτό, μειώνοντας το σκορ.
Ο Κρητικός αντικαταστάθηκε από τον Αναστασόπουλο στο 34ο λεπτό, ο παίκτης αντέδρασε πολύ άσχημα στην αλλαγή του, πετώντας τη φανέλα.
Μετά από πέντε λεπτά γύρισε στον πάγκο μαζί με τον φροντιστή Άρη Μπιντανακη. Έπειτα στο 36ο λεπτό ο Γκούρτσας έχασε ευκαιρία η μπάλα κόντραρε. Και δύο λεπτά αργότερα ο Ποζογλου διαγώνιο σουτ η μπάλα άουτ.

Στην επανάληψη στο πρώτο λεπτό ο Γεωργιάδης έχασε ευκαιρία, σούταρε, η μπάλα λίγο έξω. Ένα ακόμα σουτ στο 50ο λεπτό από τον Μπρίτο, σε κόρνερ ο Ρίστιτς. Σε εκτέλεση κόρνερ του Χασομέρη, ο Σαμαράς είχε δοκάρι σε κεφαλιά και μπλόκαρε ο Ρίστιτς.
Η απάντηση από τον Πανσερραϊκό ήρθε στο 90ο λεπτό, σέντρα Δούμτσιου κεφαλιά από τον Κάκκο, μπλόκαρε ο Λόπεθ.
Τα γκολ του Αμαραντίδη και του Θεοδωρόπουλου έδωσαν τη νίκη στους γηπεδούχους, μείωσε ο Γκούρτσας για τον Πανσερραϊκό σε 2-1 .
Ο Πανσερραϊκός το πάλεψε, όμως αποσυντονίστηκε όταν ο Κρητικός αντέδρασε πολύ άσχημα στην αλλαγή του, πετώντας τη φανέλα. Έτσι, δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά την επικράτηση σε βάρος του Παναιγιαλείου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ: (Β.Καλαιτζιδης) Λόπεθ, Αμαραντίδης, Καλί, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Συμελίδης, Τσεμπερίδης (70′ Βεργώνης), Καλογέρης, Χασομέρης (90+3′ Λιόνης), Ηλιάδης (84′ Βλαχομήτρος), Μπρίτο.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: (Α.Χαραλαμπιδης) Ρίστιτς, Ορφανίδης, Σιάκκας, Τσελεπίδης, Ναζίμ (62′ Ενομό), Παπουτσογιαννόπουλος, Κρητικός (32′ Αναστασόπουλος), Κάκκο, Πόζογλου (71′ Δούμτσιος), Γκούρτσας.

Διαιτητής: Νικόλαος Θεοδωρόπουλος ΕΠΣ Φλώρινας
Βοηθοί: Στυλιανός Γούτας ΕΠΣ Χαλκιδικής, Βασίλειος Μάνος ΕΠΣ Λάρισας
4ος: Φωτιάδης Φώτιος ΕΠΣ Καστοριάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here