Απόστολος Χαραλαμπίδης.. τα παιδιά έβγαλαν πάθος!!!

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να πάρει δύναμη από την νίκη επί του Παναγιάλειου.Μίλησε για την δύσκολη συνέχεια του Πανσερραϊκού και επιβεβαίωσε την απόκτηση του αμυντικού, Χαράλαμπου Δαμιανάκη και ότι στόχος της ομάδας είναι να βοηθήσει τα νέα παιδιά ώστε να αποκτήσουν εμπειρίες.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο:

 «Μετά την καλή εμφάνιση στον ΟΦH που δεν πήραμε βαθμούς, ξέραμε σε τι κατάσταση είμαστε. Ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε σήμερα. Σίγουρα στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε το άγχος. Ήταν θετικό ότι βάλαμε το γκολ στο 45΄ και στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλά. Τα παιδιά έβγαλαν πάθος, συνδυασμούς και η νίκη μας είναι δίκαιη.

Δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Ήταν μια νίκη μετά από πολύ καιρό. Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη, με παιχνίδια Τετάρτη- Κυριακή. Πρέπει να πάρουμε βαθμούς για ξεκολλήσουμε από κει και που βρισκόμαστε.

Από τότε που ήρθα, εκτός από την Δράμα, η εικόνα της ομάδας είναι καλή και έπρεπε να είχαμε περισσότερους βαθμούς. Εύχομαι στον Παναιγιάλειο ότι καλύτερο και στον Πέτρο. Σκύβουμε το κεφάλι και κοιτάμε επόμενο παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι χρησιμοποίησε ένα σχήμα με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές: «Όντως είμαστε μια νεανική ομάδα και αυτό φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο. Το καλό ήταν ότι βάλαμε γκολ στο 45′ και είδατε ένα δεύτερο ημίχρονο, εντελώς διαφορετικό. Με πολύ καλό ποδόσφαιρο. Δεν πρέπει να μείνουμε εδώ, πρέπει να μας δώσει δύναμη αυτό το ματς ώστε να μαζέψουμε και άλλους βαθμούς».

Για το ματς με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (Πόντου): «Είναι μια πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες».

Για το ντεμπούτο Μακούση: «Από την στιγμή που το σκορ ήταν 3-0, στόχος μας είναι να βοηθήσουμε κάποια νέα παιδιά ώστε να αποκτήσουμε εμπειρίες»

Για το αν θα υπάρξει περεταίρω ενίσχυση: «Κλείνει σήμερα ο Δαμιανάκης. Είναι αμυντικός, τον είχα στην Βέροια και τον γνωρίζω».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here