Απόστολος Χαραλαμπίδης.. Αυτά τα γκολ δεν …τρώγονται!!!

Ο Πανσερραϊκός  μετά από την εντός έδρας ήττα από τον Άρη με 3-1 την προηγούμενη αγωνιστική, με δύο γκολ που δέχθηκε στο 89’ και το 90’ του αγώνα, εχθές έκανε πάλι το ίδιο λάθος και  με δύο γκολ του  Ισπανού Κάσες στο 55’ και στο 56’ έχασε πάλι με το ίδιο σκορ 3-1 από την Δόξα Δράμας. Και στους δύο αγώνες μέσα σε δύο λεπτά η ομάδα του Πανσερραϊκού δέχθηκε δύο γκολ. Τα δύο γκολ του Κάσες αποτελούν τον ορισμό της «χρυσής» αλλαγής για την Δόξα Δράμας. Ο τεχνικός του Πανσερραϊκού Απόστολος Χαραλαμπίδης, στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε ότι.. Αυτά τα γκολ δεν …τρώγονται.  

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα γειτονικό ντέρμπυ με μια ομάδα ιστορική που έχει βλέψεις για άνοδο. Εμείς έχουμε στόχο να βελτιώσουμε την βαθμολογική θέση που έχουμε αυτή τη στιγμή.
Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι αλλά όσο περνούσε η ώρα ανεβάζαμε την απόδοση μας και δεν μας έκανε κάτι η Δόξα για να απειληθούμε. Έτσι πέρασε το πρώτο ημίχρονο.
Στο δεύτερο και ενώ ανεβάζαμε την απόδοση μας δεχθήκαμε δύο «παιδικά» γκολ, είναι η δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή. Αυτά τα γκολ δεν …τρώγονται. Μέσα σε ένα λεπτό δύο γκολ , είναι κρίμα για την προσπάθεια των παιδιών, για την προσπάθεια που κάνουμε.
Μετά μπήκαμε στο παιχνίδι, ήμασταν κυρίαρχοι σε εκείνο το διάστημα, μέχρι να μπει το τρίτο γκολ. Εκεί που βγήκαμε όλοι μπροστά, δυστυχώς ήρθε το τρίτο γκολ στο 93’, όπως με τον Άρη και χάσαμε το παιχνίδι.
Το πρόβλημα της ομάδας φαίνεται. Είναι οι στατικές φάσεις από όπου δεχθήκαμε πολλά γκολ. Είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να το λύσουμε γιατί τα παιχνίδια περνάνε και η ομάδα μένει εκεί κάτω.
Θα προσπαθήσουμε μέσα από την δουλειά να το λύσουμε και η ομάδα να πάρει βαθμούς από τα επόμενα παιχνίδια. Εύχομαι στην Δόξα ότι καλύτερο για την συνέχεια».

Ο τεχνικός της Δόξας Δράμας Νίκος Κωστένογλου δήλωσε:

«Πετύχαμε μια καθοριστική νίκη που μας δίνει θάρρος και αισιοδοξία για το μέλλον. Όσο για την εικόνα του παιχνιδιού θα πω ότι επικρατήσαμε δίκαια και ήμασταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Στο πρώτο ημίχρονο μπορεί να μην πετύχαμε γκολ, είχαμε όμως ευκαιρίες από τα πλάγια, όμως είτε στην τελική πάσα είτε στο ότι δεν είχαμε κάποιο παίκτη να μας δώσει το γκολ δεν σκοράραμε.
Στο δεύτερο ημίχρονο μετά τις δύο αλλαγές η ποιότητα του Κάσες ήταν αυτή που μας έδωσε τα δύο γκολ. Μετά σε μια φάση που δεν συνέτρεχε λόγος να δεχθούμε γκολ,  ο αντίπαλος το πέτυχε και για ένα δεκάλεπτο χάσαμε την ηρεμία μας χωρίς ο αντίπαλος να έχει ευκαιρίες. Στο τέλος καταφέραμε να πετύχουμε ένα τρίτο γκολ.
Συγχαρητήρια στα παιδιά. Θα έλεγα ότι ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, όμως δεν στέκομαι σε αυτήν. Η ομάδα μας θέλει βελτίωση, θα επιστρέψουν σύντομα και άλλοι παίκτες. Η ομάδα έχει πλάνο έχει δυνατότητες, θέλουμε να αγοράσουμε χρόνο να δουλέψουμε και να σταθεροποιηθεί η απόδοση μας . Αυτός είναι ο πρώτος μας στόχος.
Είμαστε σε ένα μεταίχμιο, θέλει πολύ προσοχή, ευχάριστη η νίκη, αλλά το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο. Η ομάδα μας έχει περάσει από πολλά προβλήματα, αλλά νομίζω ότι σε βάθος χρόνου όλα θα τακτοποιηθούν».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here