O Πανσερραϊκός… είχε αδυναμία στις στατικές φάσεις !!!

 

O Πανσερραϊκός είχε αδυναμία στις στατικές φάσεις

Πανσερραϊκός-Άρης 1-3  

Την ήττα γνώρισε ο Πανσερραϊκός από τον Άρη με 1-3 στο δημοτικό γήπεδο Σερρών.Oι κόκκινοι πάλεψαν το ματς, ισοφάρισαν σε κρίσιμο σημείο, όμως στο τέλος δεν κατάφεραν να πάρουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στα πρώτα λεπτά καλή προσπάθεια του Κρητικού,αλλά κλείστηκε και έχασε την μπάλα. Χωρίς φάσεις το ματς,η κατοχή στον Άρη. Στο 31ο λεπτό η πρώτη στιγμή για τους φιλοξενούμενους με τον Τζανακάκη να βγάζει την σέντρα ο Χάντι πήρε την κεφαλιά, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια,αουτ. Στο 34ο λεπτό ένα σουτ από τον Μουμιν από μακριά, η μπάλα άουτ. Στο 41ο λεπτό και ο Γκούρτσας έχασε ευκαιρία με σουτ που έκανε ψιλοκρεμαστό έξω από την περιοχή,άουτ.

Στην επανάληψη,στο πρώτο λεπτό ο Κάσσος είχε ένα σουτ,ο Πολίτης μπλόκαρε την μπάλα.
Ο Πανσερραϊκός είχε δοκάρι με τον Ναζίμ,στο σουτ που έκανε η μπάλα κόντραρε κάπου. Στο 59ο λεπτό ο Πλατέλλας εκτέλεσε το φάουλ, ο Ούγκο Σόουζα πήρε την κεφαλιά από κοντά και έκανε το 0-1 για τον Άρη. Ένα λεπτό μετά φάουλ του Ιωαννίδη,η μπάλα λίγο έξω. Στο 71ο λεπτό ο Χάντι εκτέλεσε φάουλ,ο διαιτητής έδωσε οφσάιντ. Στο 75ο λεπτό ο Στέργιος Τσιμίκας πήρε την μπάλα από τον Ρούσσο και με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1 για τον Πανσερραϊκό,πανηγυρίζοντας στην θύρα 6. Στο 88ο λεπτό ο Διαμαντόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή,με διπλή προσπάθεια έκανε το 1-2 για τον Άρη. Στο 92ο λεπτό, ο Άρης πέτυχε και τρίτο τέρμα με τον Πασά να προσπερνά σε μια αντεπίθεση τον Ιωαννίδη και να δίνει στον Τζανακάκη και να κάνει σε κενή εστία το 1-3. Αυτό ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: (Α..Χαραλαμπίδης) Πολίτης, Τσελεπίδης, Ιωαννίδης, Ρούσσος, Χατζητερζόγλου, Σιάκκας, Ναζίμ (77′ Βοσκόπουλος), Ποζατζίδης (56′ Ν’ Νομο), Κρητικός (68′ Κάκκο), Γκούρτσας, Τσιμίκας.

ΑΡΗΣ: (Δ.Σπανός) Αναγνωστόπουλος, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Τζανακάκης, Ιντζόγλου, Μουμιν, Κάσσος (86′ Μιλούνοβιτς), Πλατέλλας, Χάντι (77′ Πασας), Μπαστάκος (54′ Διαμαντόπουλος).

Διαιτητής: Φουκάκης ΕΠΣ Ηρακλείου
Βοηθοί: Δημητριάδης ΕΠΣ Θράκης, Μαυρουδής ΕΠΣ Ηρακλείου

Στην συνέντευξη Τύπου ο Απόστολος Χαραλαμπίδης δήλωσε:

 «Σίγουρα είμαστε αρκετά στεναχωρημένοι από το αποτέλεσμα. Μετά το θετικό αποτέλεσμα στην Πάτρα η ψυχολογία μας ήταν διαφορετική. Αυτές τις μέρες δουλέψαμε για το παιχνίδι. Πιστεύω πως τα παιδιά κάνανε μεγάλη προσπάθεια.

Ο Άρης χωρίς ευκαιρία μας πήρε το παιχνίδι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θέλουμε δουλειά. Ακόμη γνωρίζω κάποιος ποδοσφαιριστές που δεν τους ήξερα. Για την προσπάθεια των παικτών μου σήμερα είμαι ικανοποιημένος. Δουλέψαμε στο γήπεδο όμως τα γκολ που δεχθήκαμε ήταν πιστεύω πολύ φθηνά.

Έχουμε πρόβλημα στις στατικές φάσεις και μας περιμένει δουλειά στο κομμάτι. Χρειαζόμασταν καθαρό μυαλό για να γυρίσουμε το παιχνίδι όμως δυστυχώς σε μια στατική φάση έγινε το 1-2 και μετά ήρθε το 3ο γκολ και τελείωσε το παιχνίδι. Η ομάδα μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση και θα γίνει αυτό. Θέλουμε δουλειά». 

Ο τεχνικός του Άρη  Δημήτρης Σπανός δήλωσε:

«Είναι πλασματική η θέση του Πανσερραϊκού στην βαθμολογία. Φάνηκε σήμερα, φάνηκε στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή και θα φανεί και στην πορεία, όταν θα πάρει τους βαθμούς που θέλει για να σωθεί. Άρα λοιπόν, παίζαμε με έναν αντίπαλο που έτυχε να βρίσκεται, αυτή την συγκεκριμένη στιγμή, εκεί. Η νίκη μας έχει μεγάλη σημασία σε αυτό το κομμάτι. Είναι δύσκολο για μια ομάδα να περάσει από αυτό εδώ το γήπεδο.

Η πρώτη φορά φέτος που μου έδειξαν ξεκάθαρα ότι είναι μία ομάδα για την πρώτη κατηγορία. Κράτησαν την μπάλα, δημιούργησαν φάσεις. Η εμφάνιση είναι ώριμη, μεστή και ουσιαστική. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για σήμερα.

Έπρεπε να διασπάσουμε μια οργανωμένη άμυνα και να μην δεχθούμε τέρμα στις αντεπιθέσεις. Αυτό το κάναμε. Αυτό κερδίσαμε και γι’ αυτό δουλεύαμε. Όλη η εβδομάδα πήγε πάρα πολύ καλά. Θέλαμε να εκμεταλλευτούμε τις στατικές φάσεις του αντιπάλου στην άμυνα. Τα παιδιά προσπάθησαν και το καλό αποτέλεσμα για εμάς ήρθε. Να ευχαριστήσω τον Πανσερραϊκό και την πόλη των Σερρών για την φιλοξενία, εύχομαι τα καλύτερα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here