“Xόρεψαν” στην λάσπη και νίκη στα πέναλτι για την Μικτή της ΕΠΣ Σερρών, 4-3 την ΕΠΣ Φλώρινας !!!

Στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της Νάουσας, ισόπαλο και με σκορ 1-1 τελείωσε  η κανονική διάρκεια του αγώνα  της Μικτής Νέων της Ε.Π.Σ. Σερρών με την ομάδα της Ε.Π.Σ. Φλώρινας για την 2η φάση στους «16» του πανελλήνιου πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων.
Ήταν  ένα παιχνίδι που είχε πολύ πάθος και δύναμη  και από τις δύο ομάδες  σε έναν παρά πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο που δυσκόλευε την απόδοση των ποδοσφαιριστών.

Αν και βρέθηκαν μπροστά στο σκορ οι «ΝΕΟΙ» του Γιάννη Κόκκινου με εύστοχο κτύπημα πέναλτι από τον Σιψή μετά από ανατροπή του Αποστολόπουλου η ομάδα της Φλώρινας αντέδρασε και ισοφάρισε με τον Σπανδωνίδη σε 1-1.
Το ματς πήγε στην παράταση όπου και εκεί έληξε με το ίδιο αποτέλεσμα 1-1.

Η ομάδα Νέων της Ε.Π.Σ. Σερρών  πήρε την πολυπόθητη νίκη στα πέναλτι κερδίζοντας την αντίστοιχη ομάδα της Ε.Π.Σ. Φλώρινας με τελικό σκορ 4-3 και προχωρά για την 3η φάση της διοργάνωσης περιμένοντας να δει ποιος θα είναι ο αντίπαλος της.

ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ Ε.Π.Σ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ Π.Τσιλεμάνης: Ζαμπούνης, Κώτσλης, Κωνσταντινίδης, Δάικος, Χρηστάκης, Μαρκόπουλος, Γώγος, Τσολάκης, Παπασωτηρίου, Μίσσιος, Σπανδωνίδης.
 
ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ Ε.Π.Σ. ΣΕΡΡΩΝ Γ.Κόκκινος: Γκαϊδατζάκης, Τζελέπης, Γιαγτζόγλου, Μυλωνάς, Βαλαβανίδης, Φάκης, Κυριακίδης, Σιψής, Νέος, Αποστολόπουλος, Χατζηπαυλίδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here