Πανσερραϊκός… πήρε πολύ σημαντικό βαθμό σε μια δύσκολη έδρα !

 

Τα «λιοντάρια» πήραν πολύ σημαντικό βαθμό σε μια δύσκολη έδρα απέναντι στην ισχυρή Παναχαϊκή με ισόπαλο αποτέλεσμα 1-1 που έγινε στην Πάτρα.
Τα λιοντάρια του Χαραλαμπίδη ήταν αυτοί που κόντρα στη ροή του ματς άνοιξαν το σκορ, με τον Ενομό στο 35′ να αξιοποιεί την ασίστ του Κρητικού, να περνά και τον Σούλη και να πλασάρει σε κενή εστία για το 0-1.
Ντεμπούτο για τον προπονητή Απόστολο Χαραλαμπίδη στην ομάδα… Στο 26ο λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαϊκή. Η σέντρα που βγήκε από Μωραιτη, η κεφαλιά του Βασιλειου, έδιωξε σωτηρια στη γωνια του ο Πολίτης και έδιωξε σε κόρνερ. Και στο 35ο λεπτό, σε αντεπίθεση του Πανσερραϊκού, ο Κρητικος σε αντεπίθεση έβγαλε για τον Ουρλιχ Ένομο που ξεπέρασε τον τερματοφύλακα και έκανε το 1-0 για τον Πανσερραϊκό. Ο Μωραιτης ισοφάρισε σε 1-1 στο 65ο λεπτό. Πρώτο γκολ για τον έγχρωμο παίκτη των κόκκινων. Στο 40ο λεπτό η Παναχαϊκή είχε ευκαιρία με τον Αποστολοπουλο, το σουτ που έκανε πέρασε άουτ. Στο 45ο λεπτό, νέο σουτ που πέρασε άουτ. Στην επανάληψη, η πρώτη φάση ανήκε στους γηπεδούχους. Εκτέλεση κόρνερ, κεφαλιά ο Μωραιτης, ο Πολίτης εδιωξε σε κόρνερ. Στο 53o λεπτό ευκαιρία με τον ίδιο παίκτη, διώχνουν οι παίκτες του Πανσερραϊκού. Και στο 65ο λεπτό ο Πολιμος έβγαλε πλάγια τη σέντρα, ο Μωραιτης πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή και έκανε το 1-1 για την Παναχαϊκή. Στο 89′, μάλιστα, λίγο έλειψε να γίνει και το 1-2 με τον Δούμτσιο, για να προκύψει εντέλει το «Χ» και με τους παίκτες της Παναχαϊκής να τα βάζουν στο φινάλε με τον γκολκίπερ Πολίτη για τις καθυστερήσεις που έκανε.
Με πρόβλημα στο πόδι αγωνίστηκε ο Ιωαννίδης. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Πανσερραϊκό να παίρνει σημαντικό βαθμό εκτός έδρας.
Στο γηπεδο ακολούθησαν την ομάδα και φιλαθλοι απο το Che Guevara Club.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ανούσος του Συνδέσμου Λακωνίας με βοηθούς τον Καρβούνη του Συνδέσμου Μεσσηνίας και τον Νιδριώτη του Συνδέσμου Αθηνών.

Κίτρινες: 29′ Μουστακόπουλος – 30′ Ιωαννίδης, 60′ Ποζατζίδης, 90′ Τσελεπίδης.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Ντάσιος (61′ Μπουτζίκος), Πολίμος, Λουμπαρδέας, Σωτηράκος, Μουστακόπουλος (76′ Γκίνο), Φωτάκης, Αποστολόπουλος (46′ Στεργιάδης), Ελευθεριάδης, Βασιλείου, Μωραΐτης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πολίτης, Τσελεπίδης, Ιωαννίδης, Ρούσσος, Σιάκκας, Τσιμίκας, Ναζίμ, Κρητικός (74′ Δούμτσιος), Ποζατζίδης (84′ Χατζητερζόγλου), Παπουτσογιαννόπουλος (61′ Ρούτσης), Ενομό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here