Πανσερραϊκός – Αναγέννηση Καρδίτσας 1 – 1

 

Πανσερραϊκός – Αναγέννηση Καρδίτσας 1 – 1

Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου σε όλο του το μεγαλείο.

Με το αριστερό μπήκε ο Πανσερραϊκός στο 2018 και στο πρωτάθλημα, αφού αναδείχθηκε ισόπαλος με την Αναγέννηση Καρδίτσας με 1-1 στο δημοτικό γήπεδο Σερρών. Το σκορ άνοιξε ο Στέλιος Πόζογλου στο 8ο λεπτό και στο 93ο λεπτό ο Πλαβούκος έκανε το τελικό 1-1 με απευθείας εκτέλεση φαουλ.

Μόλις στο 8ο λεπτό, η σέντρα που έγινε, ο Γκούρτσας έδωσε για τον Στέλιο Πόζογλου και με πλασέ έκανε το 1-0 για τον Πανσερραϊκό. Ένα λεπτό μετά ο Σουντούρα έκανε ανάποδο ψαλίδι και ο Ρίστιτς μπλόκαρε. Στο 30ο λεπτό, ο Παπουτσογιαννόπουλος σούταρε έξω από την περιοχή η μπάλα άουτ. Ένα λεπτό μετά ο Πανσερραϊκός είχε δοκάρι με την κεφαλιά του Γκούρτσα, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 32ο λεπτό σουτ του Δούμτσιου η μπάλα πέρασε  άουτ. Στο 42ο λεπτό ο Τσαμούρης έκανε το σουτ μέσα από  την περιοχή η μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στην επανάληψη την πρώτη φάση είχε η Καρδίτσα και ένα σουτ του Τζέκου πέρασε άουτ στο 49ο λεπτό. Και ένα ακόμα σουτ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σταματάκη. Στο 59ο λεπτο ο Τσιμίκας έβγαλε την σέντρα, ο Ρουσσάκης την βρήκε με το χέρι και ο διαιτητής από την Κοζάνη έδωσε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δημήτρης Γκούρτσας που σούταρε στο  δεξί κάθετο δοκάρι.

Ούτε και στο 82ο λεπτό ο ίδιος παίκτης δεν σκόραρε σε τετ-α-τετ που είχε με τον γκολκίπερ Γκέκα να διώχνει το σουτ που έκανε. Και στο 93ο λεπτό, ο Πλαβούκος (είχε περάσει από την FC Serres) με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-1 για την Καρδίτσα. Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στον αγώνα.

Στο ημίχρονο του αγώνα φίλαθλοι από το Che Guevara Club πήγαν στο βόρειο πέταλο του δημοτικού γηπέδου μαζί με τους φιλάθλους της Καρδίτσας.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: (Π.Αμανατίδης) Ρίστιτς, Ιωαννίδης, Τσαμούρης, Τσελεπίδης, Στέβιτς, Παπουτσογιαννόπουλος, Ρούτσης (77′ Σιάκκας), Πόζογλου (90′ Βοσκόπουλος), Τσιμίκας, Γκούρτσας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: (Γ.Βαζάκας) Γκέκας, Κωνσταντινόπουλος, Θεοδωράκης, Ρουσσάκης, Καρίκι, Σταματάκης, Σουντούρα, Πλαβούκος, Χατζάρας (62 Κονέ), Μπιτέλης, Τζέκος (79′ Παπαευθυμίου).

Διαιτητής: Κ.Πανυτσίδης Ε.Π.Σ.Κοζάνης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here