… Κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών σε ομάδα της Football League !!!

 

Με αφαίρεση 12 βαθμών απειλείται η Σπάρτη λόγω χρεών.

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αποφάσισε να επιβάλει ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για κάθε μία από τις περιπτώσεις των Εμμανουήλ  Ρεβίθη, Αναστάσιου Παπαχρήστου, Ευάγγελου Αναστασόπουλου και Δημήτρίου Σιώπη. Η ΠΑΕ Σπάρτη καλείται να προβεί σε πλήρη και ολοσχερή εξόφληση των χρεών της προς τους τέσσερις παίκτες, προκειμένου να γλιτώσει την αφαίρεση βαθμών.

Αποφάσεις Διαιτητικού Δικαστηρίου

Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Εμμανουήλ Ρεβίθη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό 538/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Αναστάσιου Παπαχρήστου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό 537/2017τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Ευάγγελου Αναστασόπουλου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό 531/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Δημητρίου Σιώπη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό 532/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here