ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(U19)… Φώτισε το γήπεδο με 4 γκολ, με τo «μάτι» του Serres Mega Sport!!!

 

Για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων της Football League ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(U19) κέρδισε με το ευρύ σκορ 4-1 την ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ(U19) στο Δημοτικό Γήπεδο Χρυσού.

Προσπαθώντας οι “μικροί” του Πανσερραϊκού να διασπάσουν το αμυντικό “τείχος” που είχε στήσει η αντίπαλη ομάδα όπου και προηγήθηκε στο 20’ με τον Κούση, κατάφεραν με στημένες φάσεις (ο Πέτρου στο 40’  με πέναλτι και στο 45’με απευθείας εκτέλεση φάουλ ,ο Παπαδόπουλος στο 77’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και ο Σαρέγκος με πλασέ) , να διαμορφώσουν το τελικό 4-1.

Η ομάδα της ΑΕ Καραϊσκάκης ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίκτες,όταν αποβλήθηκε στο 75′ ο Κρίκας με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα σαν τελευταίος παίκτης, όπου ανέτρεψε τον Παπαδόπουλο.

Καλή η Διαιτησία Τρακαλιάνη, Δημητριάδη, Σάκκο.

ΟΙ  ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ  ΤΩΝ  ΟΜΑΔΩΝ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ(U19)  (Τ. Σαββίδης)

Μυσιρλής Ευστράτιος, Βουγιουνδρούκας Αθανάσιος, Μακούσης Θωμάς-Χρήστος, Σαμαράς Νικόλαος, Τσαταλπασίδης Ελευθέριος, Κρίτσκας Χαράλαμπος (63’ Τραπεζανίδης Ιωάννης), Γουάλεϊ Μίτσελ (66’ Σαρέγκος Ιωάννης), Θωμαϊδης Νικόλαος (83’ Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος), Βουδουρίδης Ειρηναίος (77’ Δημητρακόπουλος Ιωάννης), Παπαδόπουλος Νικόλαος, Πέτρου Στέφανος (85’ Βάσσος Ιωάννης).

ΑΕ Καραϊσκάκης(U19)  (Δ. Σφήκας)

Νίκου, Καψάλης(85’ Χάρος), Κρίκας(κόκκινη 75’), Άτσκα, Θέμελης, Μάρκος, Βλάχος(90’Τσίρκας), Χύσο, Κούσης, Μαργώνης, Καζέλης(70’ Δίπλος)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here