ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ….πάει για τρίποντο στην κρήτη

 

 

Τους τρεις βαθμούς θα αναζητήσει την Πέμπτη (20-12-2017) ο Πανσερραϊκός, ο οποίος φιλοξενείται από τον ΑΟΧ Κισσσαμικό, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής κατηγορίας,ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι.

Το τελευταίο παιχνίδι για το 2017 πρόκειται να δώσει ο Πανσερραϊκός για το πρωτάθλημα την Πέμπτη, αφού αντιμετωπίζει στις 15.00 το μεσημέρι, χωρίς τηλεοπτική μετάδοση τον ΑΟΧ / Κισσαμικό για το πρωτάθλημα της Football League. Οι κόκκινοι προέρχονται από την ήττα στην Σπάρτη με 1-0 και δίνουν δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς στα Χανιά θέλοντας τη νίκη. Μακριά από τις Σέρρες η ομάδα δεν έχει καλό απολογισμό, αφού πέρα από τους βαθμούς στα χαρτιά κόντρα στον Αχαρναϊκό που αποσύρθηκε, έχασε στο Αίγιο από τον Παναιγιάλειο με 3-2, στη Λάρισα από τον τοπικό Απόλλωνα με 3-0 και στην Σπάρτη με 1-0 πριν λίγες ημέρες.
Πάντως η αποστολή της ομάδας είναι χαρακτηριστικό ότι μετά τον αγώνα με την Σπάρτη ταλαιπωρήθηκε, έμεινε στην Αθήνα και προπονήθηκε και από την Τρίτη βρέθηκε στην Κρήτη για τον αγώνα της Πέμπτης. Μάλιστα προπονήθηκε στο γήπεδο του Ηρόδοτου στη Νέα Αλικαρνασό χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Στο αγωνιστικό μέρος, εκτός θα μείνει ο Παπουτσογιαννόπουλος που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Σιάκκας και Βοσκόπουλος.

Διαιτητής του αγώνα την Πέμπτη πρόκειται να είναι ο κ.Δραγάτης της Ένωσης Ανατολικής Αττικής, με βοηθούς τους Μητάρη από την ίδια Ένωση και Μαυραντωνάκη Ηρακλείου. 4Ος ο κ.Κουναλάκης Ηρακλείου. Στο μεταξύ η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε το πρόγραμμα για το πρωτάθλημα με το πρώτο ματς για το 2018 να είναι στις Σέρρες κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας στις 7 Ιανουαρίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here