ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017

ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Δ./ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ

 Σε μια σεμνή εκδήλωση στο cafe – restaurant “PARADISE”, το οποίο βρίσκεται στα γήπεδα της ΕΠΣ στην περιοχή του ΟΒΑ, εχθές Τετάρτη 13/12/17, έγινε η απονομή των διπλωμάτων στους νέους διαιτητές ποδοσφαίρου Ν. Σερρών (σχολή Μαρτίου 2017).

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΕΠΣ Σερρών, οι κ.κ.: (Πρόεδρος) Χατζηπαντελής Αθανασιος, (Α΄Αντιπρόεδρος) Βότσης Κωνσταντίνος, (Β΄Αντιπρόεδρος) Νταούδης Κωνσταντίνος, (μέλη) Μούκος Νικόλαος & Χιντερίδης Αναστάσιος. Επίσης, ο Πρόεδρος του Σ.Δ.Π. Σερρών κ. Γκυρίνης Χρυσάφης, ο γραμματέας του Σ.Δ.Π.Σερρών κ. Φουντουκίδης Ιωάννης, οι παρατηρητές Εθνικών κατηγοριών κ.κ.: Τσεσμετζής Συμεών και Καδέμογλου Αλέξανδρος.

Οικοδεσπότης της εκδήλωσης ήταν η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Σερρών, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο της και μέλος της ΕΠΣ κ. Μετσιμενίδη Στυλιανό, τον Υπεύθυνο Εκπαίδευσης κ. Φωτιάδη Γεώργιο και τα μέλη κ. Παλάζη Κυριάκο και κ. Ιωαννίδη Χρήστο.

Όλοι οι νέοι διαιτητές γευμάτισαν και παρέλαβαν τα διπλώματα τους, μέσα σε μια χαλαρή και όμορφη ατμόσφαιρα, μακρυά από την αγωνία των γηπέδων, συζητώντας με τα μέλη της Ε.Δ. και τους παρατηρητές, λαμβάνοντας πολύτιμες συμβουλές τόσο για την καταπολέμηση του άγχους εν ώρα αγώνα, όσο και για την συνεργασία της διαιτητικής ομάδας με τους παράγοντες που βοηθούν στην ομαλή διεξαγωγή και ολοκλήρωση των αγώνων αλλά και την διαχείριση δύσκολων καταστάσεων.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον Πρόεδρο της Ε.Δ. κ. Μετσιμενίδη Στυλιανό στην ολιγόλεπτη ομιλία του προς τους νέους διαιτητές για την πετυχημένη έως τώρα προσπάθεια της Ε.Δ./ΕΠΣΣ να προχωρήσουν σε ανανέωση του έμψυχου δυναμικού της Σερραϊκής Διαιτησίας με νέα και καταρτισμένα άτομα, μια προσπάθεια που χρειάζεται υπομονή και επιμονή από όλους όσους ασχολούνται με το Σερραϊκό ποδόσφαιρο, καθώς ως γνωστών οι διαιτητές είναι αυτοί που δέχονται τα πυρά για οτιδήποτε συμβαίνει εντός αγωνιστικού χώρου. Ταυτόχρονα ανέφερε, ότι θα πραγματοποιηθεί και νέα σχολή διαιτησίας σύντομα, μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018, καθώς σκοπός είναι τα νέα παιδιά να μπουν στο χώρο της διαιτησίας. Στο τέλος, όλοι ευχήθηκαν καλά σφυρίγματα και καλή δύναμη στο νέο ξεκίνημα που κάνουν στην καριέρα τους, ευχόμενοι η διαδρομή αυτή να είναι απολαυστική αλλά και επιτυχής.

πηγή: Σ.Δ.Π. Ν.Σερρών

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here