ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΒΕΡΟΙΑ 1-0 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕΡΡΩΝ

 

 

MΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ ΜΕ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ, 1-0 ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΚΟΥΡΤΣΑ, ΣΤΟ 31ο ΛΕΠΤΟ

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

Στο 3ο λεπτό, το κόρνερ εκτέλεσε ο Πόζογλου, ο Παπουτσογιαννόπουλος την γυριστή κεφαλιά την μπάλα μπλόκαρε ο γκολκίπερ Τριαντάφυλλος. Στο 19ο λεπτό ο Μπαστιάνος εκτέλεσε το φάουλ από διαγώνια θέση, ο Ρίστιτς μπλόκαρε. Δύο λεπτά αργότερα, ο Λασκαρης έβγαλε την σέντρα ο Λίταινας αμαρκάριστος το σουτ, σωτηρία απόκρουση του Ρίστιτς. Στο 31ο λεπτό, ο Πόζογλου έκανε την σέντρα ο Γκέκας σούταρε, η μπάλα κόντραρε και με κοντινό πλασέ ο Δημήτρης Γκούρτσας έκανε το 1-0 για τον Πανσερραϊκό, ανοίγοντας το σκορ. Στην επανάληψη δεν υπήρχαν φάσεις, οι δύο ομάδες περιορίστηκαν σε μονομαχίες κέντρου. Στο 87ο λεπτό διπλή ευκαιρία με δύο σουτ από τον Ιωαννίδη. Στο 90ο λεπτό ο Δημήτρης Γκούρτσας είχε δοκάρι σε σουτ που επιχείρησε. Το τέλος του αγώνα βρήκε τα λιοντάρια να κερδίζουν με 1-0 τη Βέροια.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ:(Π.Αμανατίδης) Ρίστιτς, Τσαμούρης, Τσελεπίδης, Ιωαννίδης, Στέβιτς, Ρούτσης (88′ Γιαξής), Παπουτσογιαννόπουλος, Γκέκας (54′ Δούμτσιος), Πόζογλου (75′ Φούσου Λάντο), Γκούρτσας.

ΒΕΡΟΙΑ:(Α.Χαραλαμπίδης) Τριαντάφυλλος, Σουλιώτης, Ουνγιαλίδης, Λάσκαρης, Μπλέτσας, Καψάλης, Δόρης (66′ Οφέι), Λίταινας (76′ Λαζόπουλος) Μπαστιάνος, Βάλις (85′Ζυγκερίδης), Βακενβάι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αγγελάκης ΕΠΣ Μακεδονίας                                                                        ΕΠΟΠΤΕΣ: Τζιώτζιος,Δημητριάδης ΕΠΣ Θράκης

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here