Βόλος – Πανσερραϊκός 0-1: Θεαματικά μεταμορφωμένος ο Πανσερραϊκός – «Αυτό ήταν το 5ο γκολ του Χεφτέ Μπετανκόρ»!!!

Ο θεαματικά μεταμορφωμένος Πανσερραϊκός που είχε πολλά αποθέματα στο δεύτερο ημίχρονο νίκησε τον Βόλο με 1-0. Η ομάδα του Χουάν Φεράντο «αιχμαλώτισε» τον Βόλο και έφυγε με μεγαλειώδη νίκη από το Πανθεσσαλικό Στάδιο, χάρη σε γκολ του Μπετανκόρ, στον εναρκτήριο αγώνα της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Αυτό ήταν το 5ο γκολ του Χεφτέ Μπετανκόρ, που τον ανεβάζει στην 2η θέση στον πίνακα των σκόρερ, στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League. (Στην πρώτη θέση είναι ο Λορέν Μορόν του ΑΡΗ με 6 γκολ).

Η διακοπή του Πρωταθλήματος λόγω των Εθνικών ωφέλησε τον Πανσερραϊκό, που επέστρεψε στις επιτυχίες πετυχαίνοντας τη δεύτερη του εκτός έδρας νίκη.

Πριν την έναρξη του ματς κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ μετά τον αδόκητο χαμό του σε ηλικία 31 ετών.

Στο πρώτο μέρος τα «λιοντάρια» έδειχναν πιο κουρασμένα απέναντι στους παίκτες του Βόλου, ωστόσο είχαν πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες με Μοχάμεντ Φαρές και  Ματίας Τομάς, άγγιξαν το γκολ στην μεγάλη ευκαιρία στο 41ο λεπτό όταν Ο Ντέλετιτς πλάσαρε με το αριστερό από κοντά, ο Κορέα έδιωξε και ο Φεράρε πάνω στη γραμμή απομάκρυνε πριν του Μπετανκόρ.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανσερραϊκός ήταν θεαματικά μεταμορφωμένος και στο 63ο λεπτό η ομαδική ενέργεια Τομάς, Ντέλετιτς, Μπετανκόρ απέδωσε καρπούς  με τον Μπετανκόρ να σκοράρει. Ο Τομάς με κεφαλιά βρήκε τον Ντέλετιτς, εκείνος έβγαλε κάθετα στον Ισπανό φορ που με διαγώνιο σουτ σημάδεψε σωστά πετυχαίνοντας το 0-1, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Από ένα δοκάρι είχε η κάθε ομάδα. Στο 86ο λεπτό με τον Σαλαζάρ που πλάσαρε με το δεξί έπειτα από πάσα του Μπετανκόρ, ενώ για τον Βόλο ο Ασεχνούν στο 90’+3′ με σουτ μέσα σπο την περιοχή.

Κίτρινες κάρτες από τον Πανσερραϊκό αντίκρισαν ο Λιάσος (12’), ο Σαλαζάρ (90+2′), ο Γκουγκελασβίλι (90+5′) και ο Χατζηστραβός (90+6′), ενώ από τον Βόλο ο Μεντιέτα (90’+5) και ο Κόμπα (90’+6′).

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κατσικογιάννης (Ηπείρου),  με βοηθούς τον Μηνούδη (Πιερίας), και τον Τοροσιάδη  (Μακεδονίας).

ΒΟΛΟΣ (Σάββας Πουρσαϊτίδης):Κόβατς -Σούντγκρεν, Κορέα, Καλογερόπουλος Φεράρι- Τσοκάνης (73’ Κόντε), Μπερνάντου -Μεντιέτα, Κομπα, Άλτμαν (56’ Βιγιαφάνιες)- Κόσζτα (87′ Ασεχνούν).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Χουάν Φεράντο): Γκουγκεσασβίλι -Μπέργκστρεμ, Χαντάκιας (λ.τρ. 83’ Kαρασαλίδης), Ντέιβιντσον- Δεληγιαννίδης, Περούτσι, Λιάσος (59’ Ζελέν), Φαρές – Ντέλετιτς (74’ Σαλαζάρ), Τομάς (82’ Xατζηστραβός), Μπετανκόρ.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – SUPERLEAGUE 2024-2025

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ SUPER LEAGUE 2024-2025

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here