Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός 2-2: «Είχε τις ευκαιρίες για να κερδίσει ο Πανσερραϊκός, αλλά στο δεύτερο μέρος ήταν απών»!!!

Πανσερραϊκός και Λεβαδειακός μοιράστηκαν από ένα βαθμό και ένα ημίχρονο, στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών όπου σε αυτά πέτυχαν από δύο γκολ με το τελικό σκορ 2-2, να μην ικανοποίει κανέναν, είχε τις ευκαιρίες για να κερδίσει ο Πανσερραϊκός, αλλά στο δεύτερο μέρος ήταν απών, για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Πανσερραϊκός και Λεβαδειακός είναι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Τα  «λιοντάρια» πήραν τον πρώτο βαθμό στην τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, ενώ ο Λεβαδειακός έχει δύο βαθμούς, αλλά και τα δύο πρώτα τέρματα που πέτυχε στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.

Στο πρώτο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού μπήκαν δυνατά στο ματς, είχαν τις ευκαιρίες και κατάφεραν με πρωταγωνιστές τους Σαλαζάρ και Τομάς, με τις ατομικές τους προσπάθειες να δώσουν προβάδισμα στον Πανσερραϊκό και να πάνε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με το υπέρ τους 2-0.

Στο 27ο λεπτό ο Πανσερραϊκός άνοιξε το σκορ με ατομική προσπάθεια του Σαλαζάρ όταν με ένα υπέροχο σουτ μέσα και αριστερά από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-0.

Λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 44ο λεπτό ο Τομάς με ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή έβγαλε επικίνδυνη παράλληλη σέντρα από τα αριστερά(όπου ήταν και η τρωτή πλευρά του Λεβαδειακού) και ο Τσοκάι στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του, 2-0 για τον Πανσερραϊκό.

Στο δεύτερο μέρος ο Λεβαδειακός πίεσε ψηλά και είχε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Έτσι στο 55ο λεπτό κατάφερε με τον Μπάλτσι να μειώσει σε 2-1. Ο Τσάπρας έδωσε στον Πεντρόσο στην περιοχή, αυτός  γύρισε ωραία την μπάλα παράλληλα με την εστία του Γκουγκεσασβίλι και ο Μπάλτσι από κοντά σκόραρε, με το αμυντικό κεντρικό δίδυμο του Πανσερραϊκού να είναι απών.

Έπειτα από ασφυκτικό πρέσινγκ των Βοιωτών στην άμυνα του Πανσερραϊκού,  ο Λιάσος έκανε ολέθριο λάθος στην άμυνα, οι φιλοξενούμενοι αντάλλαξαν ψύχραιμα την μπάλα στην περιοχή και ο Ρομό με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 75ο λεπτό για το τελικό 2-2.

Ωστόσο, οι δύο ομάδες στο φινάλε του αγώνα είχαν τις ευκαιρίες τους για να πάρουν τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι σε δύο αντεπιθέσεις  με τους Ζίνι και Κωστή, ενώ ευκαιρία δημιούργησε και ο Πανσερραϊκός στον έξτρα χρόνο σε κεφαλιά του Μπέργκστρομ, να φεύγει η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Γκαραβέλη.

Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν  από τον Πανσερραϊκό 24’ Τομάς, 38’ Φαρές, 64’ Κουτσογούλας, 65’ Ντέλετιτς, 66’ Ντάβιντσον , ενώ από το Λεβαδειακο 15’ Τσοκάι, 18’ Γιοκέ, 66’ Μορέιρα.

Στο 79ο λεπτό ο Μορέιρα αντίκρισε την κόκκινη κάρτα(2η κίτρινη),

Στο ημίχρονο οι άνθρωποι του Λεβαδειακού διαμαρτυρήθηκαν στον Διαιτητή Πουλικίδη που κατευθυνόταν στα αποδυτήρια κι αυτός απέβαλε με κόκκινη ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας,

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο  Πουλακίδης (Δράμας) με Βοηθοούς  Κόλλια και Χριστακόγλου. Στο  VAR ήταν ο Τζήλος και Σαμοΐλης, ενώ τέταρτος ήταν ο Μέγας.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Γκουγκεσασβίλι, Κουτσογούλας (83’ Δεληγιαννίδης), Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Φαρές (62’ Nτάβιντσον), Λιάσος, Στάικος, Ντέλετιτς, Τομάς (73’ Χατζηστραβός) Σαλαζάρ, Μπετανκόρ (72’ Γκίγκιτς).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Γκαραβέλη, Τσάπρας Παπαδόπουλος (74΄’ Γιαννιώτας) Λιάγκας Βήχος, Μορέιρα Τσοκάι (74’ Κωστή), Μπάλτσι, Πεντρόζο (75’ Κάσσος), Γιοκέ (31’ Ζίνι), Όζμπολτ (63’ Ρόμο).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here