Στην αυλαία της 1ης αγωνιστικής Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Σερρών Καταιγιστικός ο Χείμαρρος, νίκες για Λιθότοπο, Προβατά, ισοπαλία για το Σιδηρόκαστρο!!!

Η αυλαία της 1ης αγωνιστικής της νέας σεζόν άνοιξε στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Σερρών.

Καταιγιστικός ο Χείμαρρος, συνέτριψε εκτός έδρας με 5-0 τη Νιγρίτα 2018, ενώ σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε ο Λιθότοπος μέσα στον Αστέρα Νεοχωρίου.

Ισόπαλος 3-3 έληξε ο αγώνας Εθνικός Σιδηροκάστρου – Χρυσό, που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Ομόνοιας Α'(πλαστικό). Το Σιδηρόκαστρο προηγήθηκε στο σκορ με 3-1, με τον Χρυσό να ισοφαρίζει το ματς στην εκπνοή του αγώνα. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι δύο δοκάρια είχε ο Εθνικός Σιδηροκάστρου και ένα το Χρυσό.

Τέλος, στο ματς των νεοφώτιστων στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, ο Ολυμιακός Λευκώνα ηττήθηκε στην έδρα του από την Ελπίδα Προβατά με 3-1, στην αυλαία του Πρωταθλήματος.

Οι 11αδες στο ματς Εθνικός Σιδηροκάστρου – ΑΕ Χρυσού


ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ: Kαστανιώτης, Χαραλαμπίδης, Τομπουλίδης, Μιντιούρης, Σκερλετίδης, Λιάρας, Αβραμίδης, Μουτεσίδης, Μπονέρης, Αβράμης, Λάππας.


ΑΕ ΧΡΥΣΟΥ: Καραμπέτσιος, Παπαδόπουλος, Καρακολίδης, Πασχαλούδης, Δεδούσης, Μαnastirli, Αυγέρης, Πανάς, Στεφανίδης Γ., Μήλιος, Στεφανίδης Δ. 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ  14-09-2024 – 17:00 

Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – 1η αγωνιστική

ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ – ΧΡΥΣΟ…………………….3-3
ΛΕΥΚΩΝΑΣ – ΠΡΟΒΑΤΑΣ……………………..1-3
ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ – ΛΙΘΟΤΟΠΟΣ…1-3
ΝΙΓΡΙΤΑ 2018 – ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ……………….0-5 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΣ – Α ΟΜΙΛΟΣ 2024-2025

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΣΣ – Α ΟΜΙΛΟΣ 2024-2025

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here