Λαμία – Πανσερραϊκός 2-2 (2-3 πεν.): Ο τερματοφύλακας Κατσίκας απέκρουσε δύο πέναλτι!!!

Ο τελικός ανάμεσα στην Λαμία με τον Πανσερραϊκό στο φιλανθρωπικό τουρνουά στον Βόλο κρίθηκε στα πέναλτι με τον Πανσερραϊκό να είναι εύστοχος, αλλά και τον Κατσίκα να είναι ο πρωταγωνιστής, που απέκρουσε δύο πέναλτι.
Τα Λιοντάρια κέρδισαν την Λαμία με 3-2(κ.δ.α. 2-2), στο φιλανθρωπικό τουρνουά στο Πανθεσσαλικό και πήραν το τρόπαιο του νικητή της διοργάνωσης.

Στο 9ο λεπτό η Λαμία άνοιξε το σκορ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ από τον Αθανασακόπουλο από τα αριστερά, πήδηξαν αρκετοί παίκτες για κεφαλιά, αλλά ο Νικολόπουλος βρήκε μπάλα με το πόδι και την έστειλε στα δίχτυα του Γκουγκεσασβίλι.

Στο 30ο λεπτό ο Μπετανκόρ επέτυχε το γκολ της ισοφάρισης όταν ο Τομάς πέρασε κάθετη πάσα στον Ισπανό σέντερ φορ και αυτός βρέθηκε απέναντι στον Ρατόν και έκανε το 1-1.

Στην επανάληψη ο Πανσερραϊκός έκανε δύο αλλαγές τον Διαμαντή να παίρνει την θέση του Χαντάκια και τον Δεληγιαννίδη την θέση του Κουτσογούλα, αλλά χωρίς να αλλάζει σύστημα ο Γρηγορίου, ενώ μετά το 65ο λεπτό και τις οχτώ αλλαγές που πραγματοποίησε ο Γρηγορίου άλλαξε και σύστημα εφαρμόζοντας ένα 3-4-3 για πρώτη φορά και χωρίς κλασσικό φορ.

Στο 83ο λεπτό από ένα λάθος του Καπτούμ, ο Δοϊρανλής πέρασε κάθετη πάσα στον Βλαχομήτρο που με πλασέ έκανε το 2-1.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Σοφιανός με αριστερό πλασέ ισοφάρισε σε 2-2.

Στο 27ο λεπτό τα λιοντάρια είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Σαλαζάρ που πλάσαρε άουτ όταν πήρε κάθετη πάσα από τον Τομάς.

Το ματς πήγε στα πέναλτι καθώς δεν υπήρχε παράταση (φιλικό), όπου ο Πανσερραϊκός με πρωταγωνιστή τον Κατσίκα που απέκρουσε δύο πέναλτι κέρδισε την Λαμία με 3-2, στο φιλανθρωπικό τουρνουά στο Πανθεσσαλικό.

Η διαδικασία των πέναλτι:

Τερεζίου (Λαμία): (Απόκρουση Κατσίκα) 
Σοφιανός (Πανσερραϊκός): Εύστοχος
Μέκιτς (Λαμία): Εύστοχος
Χατζηστραβός (Πανσερραϊκός): Εύστοχος
Νούνιες (Λαμία): Άστοχος (Δοκάρι)
Καρασαλίδης (Πανσερραϊκός): Εύστοχος
Γιαννούτσος (Λαμία): Εύστοχος
Διαμαντής (Πανσερραϊκός): Άστοχος (άουτ)
Βλαχομήτρος (Λαμία):(Απόκρουση Κατσίκα)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Mιχάλης Γρηγορίου): Γκουγκεσασβίλι(70′ Κατσίκας), Κουτσογούλας(46′ Δεληγιαννίδης)(70′ Κατσουλίδης), Πεταυράκης(65′ Βασιλάκος), Χαντάκιας(46′ Διαμαντής), Μπέργκστρεμ(65′ Καραμανώλης),Περούτσι(65′ Καπτούμ), Στάικος(65′ Καρασαλίδης), Σαλαζάρ(65′ Σοφιανός), Ντέλετιτς(65′ Μασκανάκης), Τομάς(65′ Λιάσος), Μπετανκόρ(65′ Χατζηστραβός).

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Μαρίνος Σατσιάς): Raton, (73′ Σουρδής), Σαραμαντάς (62′ Κορνέζος), Νικολόπουλος (84′ Γιαννούτσος), Μαργαρίτης (62′ Δοϊρανλής), Βιτλής (62′ Καψάλης), Ντεντάκης (73′ Νούνιες), Αθανασακόπουλος (73′ Μέκιτς), Τσιάκας (62′ Αντράντε), Lake (73′ Βλαχομήτρος), Furtado (62′ Τερεζίου), Σιμόνι (84′ Γυφτομήτρος)ι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here