Έκθεση με φωτογραφικό υλικό θέμα «60 χρόνια Θύελλα Σερρών»

Η Διοίκηση της Θύελλας Σερρών θα πραγματοποιήση έκθεση με φωτογραφικό υλικό με θέμα «60 χρόνια Θύελλα» στις 24/03/2022 από τις 18:00 έως 22:00 απέναντι από την εκκλησία της Ευαγγελίστριας στα Καμενίκια.

Αναλυτικά:

Μετά από προσπάθεια αρκετών μηνών όπου άνοιξαν σπίτια, ακούσαμε ιστορίες, μάθαμε αλλά κυρίως γεμίσαμε ευθύνες γιατί κατανοήσαμε το μέγεθος του συλλόγου που υπηρετούμε και τι σημαίνει αυτός ο σύλλογος για την ιστορία των Καμενικίων, της Ομόνοιας και των Καλυβίων ήρθε η στιγμή να ανακοινώσουμε ότι στις 24.03.2022 στις 18:00 έως τις 22:00 απέναντι από την εκκλησία της Ευαγγελίστριας στα Καμενίκια θα πραγματοποιηθεί έκθεση φωτογραφίας.
Μία έκθεση με θέμα «60 χρόνια Θύελλα» και μέσα από 60 εκπληκτικές φωτογραφίες θα θυμηθούμε τους ανθρώπους του συλλόγου που έγραψαν μία ιστορία εκπληκτική και αξιοθαύμαστη.
Οι συναισθηματικές φορτίσεις που ζήσαμε από την αποδοχή του κόσμου στις γειτονιές της Θύελλας στην πρωτοβουλία αυτή είναι κάτι που θα μας συντροφεύει πάντα.
Ήρθε η στιγμή να ακουστούν στις συζητήσεις όλων όσων έρθουν στην έκθεση τα ονόματα των ηρώων της Β’ Εθνικής και όχι μόνο.
Σημειώνουμε ότι η Θύελλα απο τα τέλη της δεκαετίες του 70 έως τα τελη της δεκαετίας του 80 αγωνιζόταν σε Εθνικές κατηγορίες.
Να συζητηθεί εκ νέου ο Πάνου, ο Μακένατζης, ο Χειμωνίδης, ο Κυπαρίσσης, ο Τσιμπίρης, ο Μοσχίδης, ο Παπαθωμάς , ο Κοντούζης , ο Καραμπέτσιος και πόσοι ακόμα.
Οι δικοί μας ήρωες λοιπόν θα σας περιμένουν στο πάρκο της Ευαγγελίστριας μέσα απο μοναδικά όμορφες και ιστορικές φωτογραφίες για να ζωντανέψουν οι μνήμες.
Με εκτίμηση,
ΔΣ Θύελλας Σερρών

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΟΥΕΛΛΑ ΣΕΡΡΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 60 χρόνια ΛΙΓΝΙΤΩΡΥΧΟΙ 1961 "Ούελλα" Αρχείο Βασίλη Τζανακάρη. Î "Θύελλα Σερρών" ζωντανεύει τις μνήμες 24 Μαρτίου 2022 ΠΑΡΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ (έναντι Εκκλησίας Ευαγγελίστριας, Καμενίκια) Ώρες: 18.00 22.00 ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΕΔΗΣ"
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here