Λαμία – Πανσερραϊκός 1-2: «Ρουκέτα» Δεληγιαννίδη το 1-0, tap in από Μπέτανκορ το 2-0!!!

Σε ένα παιχνίδι με ένταση και ρυθμό ο Πανσερραϊκός επικράτησε 2-1 της Λαμίας στο Δημοτικό αθλητικό κέντρο Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος», παίρνοντας την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Κατάφερε ο Πανσερραϊκός και έφυγε με το τρίποντο από το «Αθανάσιος Διάκος» σε ένα ματς που είχε θέαμα και γκολ αλλά και δύο αποβολές, μία για κάθε ομάδα.

Το 23ο λεπτό ήταν αυτό που άλλαξε τα δεδομένα του παιχνιδιού, όταν η  Λαμία μένει με δέκα παίκτες, με τον Βλαχομήτρο να βλέπει κόκκινη κάρτα από τον Διαιτητή της αναμέτρησης. Αρχικά ο Βλαχομήτρος είδε κίτρινη κάρτα που πήγε πολύ άσχημα πάνω στον Χαντάκια, ωστόσο ο Τσέτσιλας ειδοποιήθηκε από τον VAR και άλλαξε την απόφασή του σε κόκκινη κάρτα.

Στο 36ο λεπτό ο Δεληγιαννίδης από μεγάλη απόσταση εξαπέλυσε «ρουκέτα» και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κόστιτς για το 0-1.

Στο 57ο λεπτό με δέκα παίκτες έμεινε και ο Πανσερραϊκός, όταν ο Περούτζι για ένα πάτημα του στον αντίπαλό του είδε δεύτερη κίτρινη/κόκκινη.

Στο 63ο λεπτό ο Λιάσος με ωραία πάσα στην κίνηση έδωσε στον Φαρές από τα αριστερά, εκείνος με ζυγισμένη σέντρα προς το δεύτερο δοκάρι βρήκε τον Μπέτανκορ και αυτός με ένα tap in έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-2.

Η Λαμία το μόνο που κατάφερε ήταν μειώσει το σκορ με τη βοήθεια της τύχης στο 67ο λεπτό, όταν ο Γκούντο μέσα στην περιοχή έστρωσε την μπάλα στον Ρινγκ που σούταρε, ο Ντέιβιντσον έβαλε την κόντρα, αλλάζοντας την πορεία της μπάλας για το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Τα Λιοντάρια σε μόλις τρεις αναμετρήσεις στην ιστορία τους στην Super League απέναντι στην Λαμία έχουν το απόλυτο, με τρεις νίκες (δύο εκτός έδρας και μία στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών).

Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν για την Λαμία ο Φουρτάδο στο 90’+4′, ενώ για τον Πανσερραϊκό ο Φαρές στο 32’, ο Στάικος στο 40’, ο Τομάς στο 58’ και Μπετανκόρ 90’+3’ για καθυστέρηση.

Κόκκινες κάρτες είδαν ο Βλαχομήτρος 23′ και ο Περούτσι 57′ (δεύτερη κίτρινη).

ΛΑΜΙΑ (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς, Αντράντε, Κορνέζος, Γιαννούτσος (65’ Δοϊρανλής), Ραντόνια (84’ Σιμόνι), Μέκιτς (65’ Γκουίντο), Νούνιες (84’ Σαραμαντάς), Ρινγκ, Φουρτάδο Ενρίκες (65’ Μπίκοφ), Βλαχομήτρος.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Χουάν Φεράντο): Γκουγκεσασβίλι, Χαντάκιας, Μπέργκστρομ (60’ Καρασαλίδης), Ντάβιντσον, Δεληγιαννίδης, Στάικος (46’ Λιάσος), Χατζηστραβός (60’ Ζελέν), Περούτσι, Φαρές, Τομάς (75’ Ντέλετιτς), Μπετανκόρ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – SUPERLEAGUE 2024-2025

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ SUPER LEAGUE 2024-2025

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here