Σαρωτικός ο Πανσερραϊκός, κέρδισε εύκολα την ανέτοιμη Νίκη Βόλου!!!

Ο Πανσερραϊκός κέρδισε χωρίς να πιάσει ιδιαίτερα υψηλά στάνταρ απόδοσης με 5-0 τη Νίκη Βόλου στο φιλανθρωπικό τουρνουά στο Πανθεσσαλικό.

Τα γκολ σημείωσαν ο Μπετανκόρ στο 33o λεπτό με πέναλτι, ο Ντέλετιτς στο 42o λεπτό, ο Άλεξιτς στο 60o λεπτό, ο Κατσουλίδης στο 65o λεπτό σε τετ-α-τετ και ο Τομάς στο 88o λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ που έγραψε το τελικό Νίκη Βόλου – Πανσερραϊκός 0-5.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Μιχάλης Γρηγορίου): Γκουγκεσασβίλι(60′ Κατσίκας), Κουτσογούλας(46′ Κατσουλιδης), Πεταυράκης(46′ Διαμαντής), Καρασαλίδης(46′ Καραμανώλης), Μπέργκστρεμ(46′ Χαντάκιας)(75′ Βασιλάκος), Λιάσος(46′ Περούτσι)(82′ Αλειφερόπουλος), Στάικος(46′ Καπτούμ), Σαλαζάρ(46′ Σοφιανός), Ντέλετιτς(46′ Μασκανάκης)(82′ Σαλβάνος), Χατζηστραβός(46′ Τομάς), Μπετανκόρ(46′ Άλεξιτς)

Στον μεγάλο τελικό, την Τετάρτη 7 Αυγούστου στις 21:00 στο Πανθεσσαλικό, τα λιοντάρια θα αντιμετωπίσουν την Λαμία που νίκησε τον ΝΠΣ Βόλος  με 1-0.

Στο τουρνουά ποδοσφαίρου φιλανθρωπικού χαρακτήρα που συμμετέχει ο Πανσερραϊκός και διοργανώνεται στον Βόλο με τη συμμετοχή του ΝΠΣ Βόλος της Λαμίας και της Νίκης Βόλου, με τους αγώνες να πραγματοποιούνται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Το τουρνουά διεξάγεται με σκοπό την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Βόλου, καθώς όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο ίδρυμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here