Φιλική ισοπαλία ανάμεσα σε Πανσερραϊκό και Λεβαδειακό – Η δίψα του κόσμου ήταν μεγάλη για τα Λιοντάρια!!!

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το πρώτο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που έδωσε ο Πανσερραϊκός στις Σέρρες κόντρα στον Λεβαδειακό.

Οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1 στο Αθλητικό Κέντρο Ομονοίας και η δίψα του κόσμου να παρακολουθήσει από κοντά τα Λιοντάρια στο φιλικό προετοιμασίας ήταν μεγάλη.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους στους ποδοσφαιριστές να δοκιμάσει πρόσωπα και καταστάσεις ενόψει της έναρξης της Super League που έχει προγραμματιστεί για τις 17 Αυγούστου κόντρα στον ΠΟΑΚ, από την άλλη η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου έδωσε το τέταρτο φιλικό ματς από την έναρξη της προετοιμασίας, ενόψει της πρεμιέρας της Stoiximan Super League για την ομάδα του στις 18 Αυγούστου με την Καλλιθέα στη Λιβαδειά.

Ο Πανσερραϊκός είχε καλό ρυθμό στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και προηγήθηκε στο σκορ με προσωπική προσπάθεια και άψογο τελείωμα του Λιάσου στο 36ο λεπτό.

Ο Λεβαδειακός εκμεταλλεύτηκε αμυντικό κενό στο κέντρο της άμυνας του Πανσερραϊκού και ισοφάρισε στο 64ο λεπτό σε 1-1.

Από τον Πανσερραϊκό διακρίθηκαν ο Λιάσος, ο Τόμας και ο Καπτούμ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κιουτάχιαλης με επόπτες τους Αναστασιάδη και Αναστασίου της ΕΠΣ Σερρών.

Το επόμενο προγραμματισμένο φιλικό ματς για τα Λιοντάρια είναι στις (05/08-21:00) κόντρα στη Νίκη Βόλου στο Πανθεσσαλικό, στο φιλανθρωπικό τουρνουά στο οποίο συμμετέχει για ακόμη μια χρονιά.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Μιχάλης Γρηγορίου): Γκουγκεσασβίλι(60′ Κατσίκας), Κουτσογούλας(60′ Μασκανάκης), Πεταυράκης(60′ Βασιλάκος), Καρασαλίδης(60′ Καραμανώλης), Μπέργκστρεμ(60′ Διαμαντής), Λιάσος(60′ Αλειφεροπούλος), Στάικος(60′ Καπτούμ), Σαλαζάρ(46′ Σοφιανός), Ντέλετιτς(60′ Μαρίνος)(80′ Σαλβάνος), Τόμας(46′ Χατζηστραβός), Μπετανκόρ(46′ Άλεξιτς)(75′ Παπαβασιλείου).

Έμειναν εκτός οι Τσομπανίδης, Παπαδημητρίου και οι Χαντάκιας, Δεληγιαννίδης, Μαυρόπουλος που βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here