Η βράβευση του Πανσερραϊκού από τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλο!!!

Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 15/05 στην αίθουσα ” Κωνσταντίνος Καραμανλής” της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών, ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Σπυρόπουλος βράβευσε την ομάδα του Πανσερραϊκού για την πορεία της την φετινή αγωνιστική περίοδο, σε συνδυασμό και με τον εορτασμό των 60 χρόνων από την ίδρυση της.

Παρουσία και της Δημάρχου Βαρβάρας Μητλιάγκα, φορέων, παλαιμάχων του Πανσερραϊκού που έχουν γράψει ιστορία με το λιοντάρι στο στήθος, όπως οι Αϊβαζίδης, Ηλιάδης, Τσιρίκας, Πάντσιος, Σαββίδης, Δημητρίου, Αναστασιάδης, o Αντιπεριφερειάρχης Σερρών  Παναγιώτης Σπυρόπουλος βράβευσε τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Τάσο Καζία για την προσφορά του στον Πανσερραϊκό, βραβεύοντας στο πρόσωπο του όλη την διοίκηση της ομάδας για την προσπάθεια τους όλα αυτά τα χρόνια. Ο ίδιος του έδωσε ως δώρο μια φανέλα με τις υπογραφές των παικτών.

Από πλευράς παικτών ήταν παρόντες στην βράβευση οι Δεληγιαννίδης, Παπαβασιλείου, Οικονόμου, Μασκανάκης, Μαυρόπουλος, Παπαδημητρίου, όπως και ποδοσφαιριστές από την ομάδα Κ19. Επίσης ήταν παρόντες ο Διευθυντής της ακαδημίας Σάκης Αναστασιάδης και ο Συντονιστής του προγράμματος ανάπτυξης Σάββας Κωφίδης.

Ξεχωριστή βράβευση υπήρχε και για τον προπονητή Πάμπλο Γκαρσία, ωστόσο δεν μπόρεσε να δώσει ο ίδιος το παρών, αλλά χειροκροτήθηκε από την αίθουσα για την προσφορά του στην ομάδα.

Στο τέλος οι παίκτες μοίρασαν αυτόγραφα, βγήκαν φωτογραφίες, με τον Λεοντόκαρδο να κλέβει την παράσταση.

Κεντρικό θέμα συζήτησης φυσικά ήταν το Δημοτικό γήπεδο Σερρών, με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να αναφέρουν πως τις επόμενες ημέρες θα γίνουν σχετικές ανακοινώσεις σε συνεργασία όλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here