Τα τελικά αποτελέσματα των play-off στην Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Σερρών!!!

Με τους αγώνες των play-off της Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Σερρών ξεκίνισε το Σαββατοκύριακο(11-12/05) η δράση των οκτώ ομάδων του Α’ και Β’ ομίλου, που κατέλαβαν την 2η  3η,  4η και 5η  θέση της βαθμολογίας στον όμιλό τους.

Οι αγώνες των play-off, θα πραγματοποιηθούν σε δύο φάσεις.

Να θυμίσουμε εδώ ότι με το πέρας της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορία της ΕΠΣ Σερρών στον Α’ όμιλο Πρωταθλητής αναδείχθηκε η Serres 1800, ενώ στον Β’ όμιλο το Βαλτοτόπι, οι δύο ομάδες ανέρχονται απευθείας στην Α’  Κατηγορία της ΕΠΣ Σερρών στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ  11-05-2024 – 17:00 

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ – play-off 1η

ΒΥΡΩΝΕΙΑ – ΠΡΟΒΑΤΑΣ……………….0-1

ΚΥΡΙΑΚΗ  12-05-2024 – 17:00

ΛΕΥΚΩΝΑΣ  – ΠΟΝΤΙΣΜΕΝΟ………..0-0
ΨΥΧΙΚΟ – ΝΕΟΣ ΣΚΟΠΟΣ…………….2-2
ΔΡΑΒΙΣΚΟΣ – ΠΑΝΣΟΥΛΙΑΚΟΣ……1-2

Ο δεύτερος αγώνας θα γίνει στην έδρα της ομάδας που κατέλαβε την υψηλότερη θέση στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου, δηλαδή αντίστροφα.

Η ομάδα που θα συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς και στους δύο αγώνες περνά στην επόμενη φάση(Β’ φάση). Αν οι ομάδες έχουν ίσους βαθμούς και ίσα τέρματα τότε θα δοθεί τρίτος αγώνες στην έδρα της ομάδας που κατέλαβε την υψηλότερη θέση στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου. Εφόσον υπάρχει ισόπαλο αποτέλεσμα θα δοθεί  ημίωρος παράταση και εάν χρειασθεί πέναλτι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here