Πανσερραϊκός – Κηφισιά 2-0: Με νίκη έκλεισε τη σεζόν ο Πανσερραϊκός!!!

O Πανσερραϊκός νίκησε εύκολα με 2-0 την υποβιβασμένη Κηφισιά, σε ένα ματς δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, για την 7η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League και έκλεισε ιδανικά την φετινή σεζόν. Δύο γκολ και τρία δοκάρια ήταν ο απολογισμός της αναμέτρησης με τα «Λιοντάρια» να ανεβάζουν στροφές στην επανάληψη, καθώς στο πρώτο μέρος υπήρχε απόλυτη ισορροπία στο ματς.
Ο Πανσερραϊκός μετά και το πέρας των playouts τερμάτισε 7ος στον βαθμολογικό πίνακα και κατάφερε να κρατηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού πρωταθλήματος μετά από 33 χρόνια.

ΤΑ ΓΚΟΛ

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία άνοιξε το σκορ στο 54ο λεπτό με τον Στάικο, που έπιασε εξαιρετικό δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα κατέληξε στη δεξιά γωνιά του Νικοπολίδη.

Στο 58ο λεπτό ο Πανσερραϊκός διπλασίασε τα τέρματα του όταν από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά ο Πεταυράκης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Χατζηστραβός μόνος στο δεύτερο δοκάρι από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ

Στο 51ο λεπτό η  Κηφισιά είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Σπίνου, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Νίνη, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσομπανίδη, που στην επαναφορά διώχνει σε κόρνερ.

Στο 53ο λεπτό οΠανσερραϊκός ισοφάρισε τα δοκάρια με τον Μπέγκστρεμ να σημαδεύει και εκείνος το δεξί δοκάρι με κεφαλιά.

 Στο 90+2ο λεπτό νέα κεφαλιά του Μπέγκστρεμ βρήκε ξανά στο δοκάρι του Νικοπολίδη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Φώτιος Πολυχρόνης (Πιερίας).

Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν: 73′ Στάικος, 80′ Σοφιανός – 48′ Παρράς, 86′ Οζέγκοβιτς.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Τσομπανίδης, Πεταυράκης, Αυλωνίτης, Μπέργκστρομ, Πηλέας, Στάικος (75’ Μορέιρα), Ουεντραόγκο, Μούργος (46’ Τομάς), Χατζηστραβός (80’ Παπαβασιλείου), Μασκανάκης (46’ Σοφιανός), Μπετανκόρ (66’ Άλεξιτς).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κώστας Μπράτσος): Νικοπολίδης, Σμπώκος, Βαφέας, Σπίνος, Παρράς, Νίνης (81’ Τσάπαν), Κωνσταντακόπουλος, Μπαρμπόσα (81’ Τσανάτζια), Τετέι, Μενέντες (57’ Μπιφουμά), Οζέγκοβιτς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here