Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα, παρουσία διοίκησης, προπονητών, ποδοσφαιριστών και του προσωπικού της ομάδας!!!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και για το 2024, στις εγκαταστάσεις της Panserraikos FC Academy, η ΠΑΕ Πανσερραϊκός έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα, παρουσία διοίκησης, προπονητών, ποδοσφαιριστών και προσωπικού της ομάδας.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Τάσος Καζίας, μαζί με τους αντιπροέδρους Αλέξανδρο Χατζηδημητρίου και Νίκο Σολούγκα έκοψαν τη βασιλόπιτα, αφού πρώτα ευχήθηκαν καλή χρονιά με υγεία για όλους, επισημαίνοντας πως ο Πανσερραϊκός είναι κοντά στην επίτευξη του στόχου του, επιστρέφοντας μετά από πολλά χρόνια στην Super League και αυτό είναι κάτι για το οποίο δούλεψαν όλοι μαζί, παρά τα πολλά και διαφορετικά προβλήματα που προέκυψαν.

Για την ιστορία, το φλουρί έπεσε στο Δ.Σ της ΠΑΕ που μοχθεί καθημερινά για να κυλούν όλα ομαλά στην ομάδα και από εκεί και πέρα οι τυχεροί ήταν δύο. Ο τιμ μάνατζερ Στέλιος Μαραγκός και ο γυμναστής αποκατάστασης Δημήτρης Θεοδωρίδης, οι οποίοι και παρέλαβαν από τον πρόεδρο ένα δώρο.

Στην συνέχεια το μενού είχε φαγητό και παιχνίδι, με τον Πάμπλο Γκαρσία να πρωτοστατεί στις μάχες στο ξύλινο ποδοσφαιρακι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here