Βόλος – Πανσερραϊκός 1-0: Υπόδειξη πέναλτι με χρήση VAR εις βάρος του Πανσερραϊκoύ!!!

Ο Πανσερραϊκός υπέστη ακόμη μία ήττα εκτός έδρας από τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, χάρη στο πέναλτι του Μωραΐτη στο 54ο λεπτό, στο εξ’ αναβολής ματς της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Πανσερραϊκός κόλλησε στους 13 βαθμούς και συνεχίζει να ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα μακριά από την έδρα του.

Μία άτυχη στιγμή για τον Πανσερραϊκό στο 50o λεπτό όταν η μπάλα βρήκε το χέρι του Ουεντραόγκο σε σουτ του Τσοκάνη δόθηκε πέναλτι με παρέμβαση του VAR. Ο Μωραΐτης ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, πού ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Ο Πανσερραϊκός το πάλεψε αλλά δημιούργησε λίγες καλές φάσεις, στο 24ο λεπτό με κεφαλιά του Γκοτζαμανίδη, με τον Άλεξιτς στο 32ο λεπτό και με πιο αξιοσημείωτη το σουτ του Μασαρίποβ στο 70ο λεπτό.

Κακή η Διαιτησία του Βάτσιου του συνδέσμου Δυτικής Αττικής. (Στην φάση του πέναλτι αρχικά ο Βάτσιος δεν έδωσε κάτι, στη συνέχεια τον φώναξε ο Γκάμαρης από το VAR να δει τη φάση και σωστά δόθηκε το πέναλτι. Στην φάση που συγκρούστηκε με τον Μασαρίποβ σωστά σταμάτησε την φάση, αλλά έδωσε την μπάλα λανθασμένα στην ομάδα του Βόλου. Στις καθυστερήσεις του αγώνα η μπάλα βγήκε κόρνερ μπροστά στο οπτικό του πεδίο δεν το υπέδειξε αμέσως αλλά το έδωσε σε δεύτερο χρόνο).

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με 13 λεπτά καθυστέρηση, καθώς υπήρχε εννιάλεπτη διακοπή λόγω προβλήματος στο VAR.

Κίτρινες: 38′ Τσοκάνης, 44′ Γκλάβτσιτς – 34′ Γκοτζαμανίδης, 88′ Χόβαν, 89′ Σοφιανός, 94′ Δεληγιαννίδης.

ΒΟΛΟΣ: Κόστιτς, Λούνα, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Άλχο, Τσοκάνης, Μπαριέντος (19′ λ.τ. Γκλάβτσιτς), Κίτσος (46′ Μαχαίρας – 62′ Μύγας), Κόμπα (93′ Τρουιγέ), Ντέλετιτς (93′ Ασλανίδης), Μωραΐτης.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χόβαν, Δεληγιαννίδης (95′ Ντανκερλούι), Γκοτζαμανίδης, Μπέργκστρεμ, Πηλέας, Ουεντραόγκο, Στάικος (95′ Μπαΐροβιτς), Μορέιρα (59′ Χατζηστραβός), Μασαρίποφ, Τομάς (59′ Σοφιανός), Άλεξιτς.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here