Πανσερραϊκός – ΟΦΗ 2-1: Μεγάλη νίκη με ανατροπή πέτυχε ο Πανσερραϊκός!!!

Μεγάλη νίκη με ανατροπή πέτυχε ο Πανσερραϊκός, επικρατώντας του ΟΦΗ με 2-1, που επέστρεψε στη φυσική του έδρα το Δημοτικό γήπεδο Σερρών, για την 10η αγωνιστική της Super League.
Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία επέστρεψε στις νίκες, πέτυχε την τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα και ανέβηκε στην όγδοη θέση της βαθμολογίας της Super League, έχοντας 12 βαθμούς.

Ο ΟΦΗ ήταν αυτός που μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και ειδικά με ένα πολύ καλό πρώτο 20λεπτο, όπου πήρε και το προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Γκαγέγκος στο 16ο λεπτό έκανε μια ωραία κάθετη πάσα στον Ριέρα, αυτός πρόλαβε τον Μπέργκστρομ, απέφυγε τον Χόβαν και από δύσκολη θέση από τα αριστερά έκανε το 0-1.

Ο Πανσερραϊκός μετά το γκολ που δέχθηκε ανέβασε την απόδοση του και απάντησε γρήγορα, όταν στο 24ο λεπτό καρποφόρησε το ένα-δύο του Χατζηστραβού με τον Μασαρίποφ, με τελικό αποδέκτη της μπάλας τον Χατζηστραβό, που με εξαιρετικό φαλτσαριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Μπάουμαν, 1-1.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, ο ΟΦΗ έχασε τον Τοράλ  λόγω τραυματισμού.

Στο 84ο λεπτό ο Άλεξιτς βγήκε με το στήθος πρώτος στην μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Καρώ τον έσπρωξε, το πέναλτι  ήταν ολοφάνερο, όμως ο Διαιτητής της αναμέτρησης  Παπαπέτρου έδωσε το πέναλτι μέσω VAR.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Σάββας Μούργος, που ξεγέλασε τον Μπάουμαν και έκανε το 2-1 στο 88ο λεπτό.

Τελικό αποτέλεσμα, Πανσερραϊκός – ΟΦΗ 2-1.

Κίτρινες: 23′ Μασαρίποφ, 60′ Αυλωνίτης, 69′ Στάικος – 20′ Μαρινάκης, 26′ Μεγιάδο, 53′ Ντίκο, 86′ Καρώ

Ο Πάμπλο Γκαρσία μετά το τέλος του παιχνιδιού έκανε δηλώσεις: “Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Πήραν μια μεγάλη νίκη δείχνοντας νοοτροπία μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μας. Είδατε πόσο σημαντικό είναι να παίζουμε στην έδρα μας; Θέλουμε ακόμη περισσότερο κόσμο μαζί μας, να ξεπεράσουμε τα προβλήματα με το γήπεδο και να τους κάνουμε ευτυχισμένους”

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χόβαν, Ντανκερλούι (90′ Δεληγιαννίδης), Αυλωνίτης, Μπέργκστρεμ, Πηλέας (76′ Πεταυράκης), Στάικος, Μορέιρα, Χατζηστραβός, Μασαρίποφ(76′ Γούλερι), Τομάς (70′ Μούργος), Άλεξιτς (90′ Κολομπίνο).

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Βούρος, Καρώ (89′ Μοσκέρα), Πασαλίδης, Μαρινάκης, Μεγιάδο (89′ Γκλάζερ), Γκαγιέγκος, Τοράλ (48′ λ.τ. Φελίπε), Θοράρινσον, Ριέρα (88′ Νέιρα), Ντίκο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here