Τα εισιτήρια του αγώνα Πανσερραϊκός-ΟΦΗ – Τι θα ισχύσει για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας!!!

Ο Πανσερραϊκός επιστρέφει στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών και υποδέχεται τον ΟΦΗ, τη Δευτέρα 06 Νοεμβρίου στις 18:00, για την 10η αγωνιστική της Stoiximan Super League. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

¨Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως στον αγώνα με τον ΟΦΗ, που είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα 06/11/2023(18:00), θα λειτουργήσουν στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών μόνο οι κερκίδες του νοτίου(5 & 5Α) και βορείου πετάλου(θύρες 7 & 1).

-Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της θύρας 6, θα εισέρχονται από την θύρα 5 και θα κινηθούν στα τμήματα προς την πλευρά του Δημοτικού Σχολείου.

-Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας των θυρών 2-3-4-VIP, θα εισέρχονται από την θύρα 5Α και θα κινηθούν στα τμήματα προς την πλευρά της οδού Ραιδεστού.

Παράλληλα την Παρασκευή 03/11/2023 ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων, η οποία θα γίνει διαδικτυακά από την Ticketmaster (κλικ ΕΔΩ), τηλεφωνικά στο 2111981535 (Δευτ – Κυρ: 10.00 – 21.00) και από τα εκδοτήρια του Δημοτικού γηπέδου και για την αγορά τους είναι υποχρεωτική η επίδειξη Α.Δ.Τ και ΑΜΚΑ.

Τα εκδοτήρια στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών θα είναι ανοικτά από την Παρασκευή 03/11(10:00-14:00 και 17:00-20:00), το Σάββατο και την Κυριακή(10:00-14:00) και την Δευτέρα, ημέρα του αγώνα, από τις 10:00 έως την έναρξη του ματς.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας φροντίστε για την έγκαιρη έκδοση των εισιτηρίων σας, είτε ηλεκτρονικά, είτε δια ζώσης και επίσης φροντίστε για την έγκαιρη προσέλευση σας στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα.

 

Αναλυτικά:

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

Θύρες 5-5Α: 15€   – Παιδικό: 5€ (γεννηθέντες 2008 έως 2012 με επίδειξη πιστοποιητικού)

Θύρα 1-7: 15€   – Παιδικό:5€ (γεννηθέντες 2008 έως 2012 με επίδειξη πιστοποιητικού)

*Τα παιδιά έως 10 ετών εισέρχονται δωρεάν, απαραίτητα με συνοδό.

Για την αγορά εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η προσκόμιση Α.Δ.Τ και ΑΜΚΑ.

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 16:00.

———————————————————————————————————————————–

“Η συλλογή ή/και μετάδοση ή/και παραγωγή και/ή διάδοση οποιασδήποτε πληροφορίας ή δεδομένων σχετικά με την εξέλιξη του αγώνα, ή οποιουδήποτε είδους ηχογράφηση οποιουδήποτε ήχου, βίντεο ή οπτικοακουστικού υλικού σε οποιοδήποτε αγώνα (είτε με χρήση ηλεκτρονικών συσκευών είτε με άλλο τρόπο) για σκοπούς οποιασδήποτε μορφής στοιχήματος, τυχερών παιχνιδιών ή εμπορικών δραστηριοτήτων που δεν έχουν εγκριθεί εκ των προτέρων ή για άλλους σκοπούς που παραβιάζουν τους όρους και προϋποθέσεις συμβατικών συνεργασιών, απαγορεύεται αυστηρά στα Στάδια/Γήπεδα του Πρωταθλήματος, εκτός από τις περιπτώσεις όπου η άδεια χορηγείται ρητά από τη Super League και τη γηπεδούχο Π.Α.Ε. Τα κινητά τηλέφωνα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για προσωπική, ιδιωτική χρήση. Σε περίπτωση παραβίασης αυτών των όρων και προϋποθέσεων, οι παραβάτες φίλαθλοι θα πρέπει, στα όρια του εφικτού, να απομακρύνονται από το γήπεδο επιμέλεια της γηπεδούχου Π.Α.Ε., εφόσον κάτι τέτοιο υποπίπτει στην αντίληψή της.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here