Σήκωσε την κούπα για όγδοη φορά στην ιστορία του ο Απόλλων Παραλιμνίου!!!

Για όγδοη φορά στην ιστορία του ο Απόλλων Παραλιμνίου έφτασε στην κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Σερρών, αφού κατάφερε να κερδίσει τον Εθνικό Σιδηροκάστρου με 5-0 στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, με το 5ο γκολ του μάλιστα να σημειώνεται στο 90+2 λεπτό.

Οι παίκτες του Νίκου Καραμπετάκη άνοιξαν το σκορ στο 5ο λεπτό με τον Γκέκα, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης κέρδισε πέναλτι και εκτέλεσε από την άσπρη βούλα κάνοντας το 2-0. Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος με τον ίδιο επιθετικό μονόλογο ο Απόλλων Παραλιμνίου έχει δοκάρι με δυνατό σουτ του Ελέζι στο 52ο λεπτό.
Στο 60ο λεπτό ο Πέτρου με εξαιρετικό σουτ κάνει το 3-0. Το Παραλίμνιο ήταν καταιγιστικό και σημείωσε άλλα δύο τέρματα με τους Μπόμπορα στο 85ο λεπτό και Ελέζι στο 90+2ο λεπτό.
Στο συγκεκριμένο ματς φάνηκε η κούραση του Εθνικού Σιδηροκάστρου από την υπερπροσπάθεια που έκανε στα ματς των play off της Α’ Κατηγορίας, αλλά αισθητή ήταν και η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων.

Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Τζελίδης, που ήταν η ραχοκοκαλιά και το μυαλό του Παραλιμνίου, ενώ από την Σιδηρόκαστρο διακρίθηκε ο Αβράμης.

MVP του αγώνα ήταν ο Βασίλειος Καριοφύλλης τον οποίο ψήφισαν οι Προπονητές της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών, δεν ψήφισαν ως είθισται και οι δημοσιογράφοι.

Ο 51ος τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣ Σερρών ήταν μια γιορτή του Ποδοσφαίρου, που διεξήχθη σε άριστο κλίμα και θα μείνει στη μνήμη των Σερραίων φιλάθλων.

Διαιτητής του τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ Σερρών, ήταν ο Χρήστος Κρυωνάς με βοηθούς τους Αχιλλέα Αναστασιάδη και Ευάγγελο Αναστασίου. Τέταρτος ήταν ο Χρήστος Μαγής.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ(Δουλγέρης): Τσιντσάρης Δ., Τσιντσάρης Ι. (70΄Τσεμπερίδης), Πετρίδης, Καραβίτης, Λεωνίδας, Αϊβατζίδης(59΄Λάππας), Γέρμανλης(59΄Γάτας), Πεκρής(70΄Χάρισμας), Παρασκευάς, Αβράμης, Θωμαϊδης(70΄Αγγελίδης)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ(Καραμπετάκης): Γκαϊδατζάκης, Κιουτσεκτσίδης(60΄Κωνσταντινίδης), Κουτζαβασίλης, Τσομαχασβίλι, Τζελίδης(80΄Τσατρής), Γκούμας, Καρυοφύλλης, Γκέκας(35΄ Παπαδόπουλος), Ελέζι, Πέτρου(80΄Μπόμπορας), Τζαμπέγια(60΄Μαλανδρής), Νομικός

Επιμέλεια: Στράτος Στεφάνογλου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here