Η ώρα του μεγάλου τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ Σερρών, Εθνικός Σιδηροκάστρου – Απόλλων Παραλιμνίου, Τετάρτη(10/05-17:00)

Η ώρα του μεγάλου τελικού του κυπέλλου της ΕΠΣ Σερρών, ανάμεσα στον Εθνικό Σιδηροκάστρου με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου έφτασε. Αύριο Τετάρτη 10 Μαΐου στις 17:00 στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, οι δύο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον 51ο τελικό του Κυπέλλου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, Εθνικός Σιδηροκάστρου και ο Απόλλων Παραλιμνίου δεν έχουν βρεθεί αντιμέτωποι σε τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Σερρών.
Ο Εθνικός Σιδηροκάστρου έχει πάει σε δεκατρείς τελικούς και έχει σηκώσει την κούπα έντεκα φορές, ενώ ο Απόλλων Παραλιμνίου έχει κατακτήσει επτά φορά το κύπελλο, με εννέα συμμετοχές σε τελικούς.

Ο Εθνικός Σιδηροκάστρου τερμάτισε πρώτος(Μαζί με τον Ηρακλή Αμμουδιάς) με 49 βαθμούς στον πρώτο όμιλο του Πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών, ενώ στην συνέχεια των play off αποκλείστηκε στα πέναλτι από τα Καλά Δένδρα λίγο πριν τον τελικό.

Απόλλωνα Παραλιμνίου φέτος πρωταγωνίστησε στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής, ωστόσο με τα ατυχή αποτελέσματα του προς το τέλος του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής τερμάτισε στην 5η θέση(Μαζί με τον Πανθρακικό) με 47 βαθμούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here