Καλά Δένδρα – Ηρακλής Αμμουδιάς 1-2: Ο Ηρακλής Αμμουδιάς Πρωταθλητής της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών 2022-2023!!!

Ο Ηρακλής Αμμουδιάς υπερασπίστηκε τον περσινό τίτλο του Πρωταθλητή της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Σερρών, καθώς επικράτησε με 1-2 του Πυθαγόρα Καλών Δένδρων, στον τελικό των play off, που έγινε στο Δημοτικό γήπεδο του Παραλιμνίου, με τυπικά γηπεδούχο την ομάδα των Καλών Δένδρων.

Ο Ηρακλής Αμμουδιάς άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό με αυτογκόλ του Γκουγκζήλα (προηγήθηκε κεφαλιά του Ζιγκερίδη που βρήκε στο σώμα του παίκτη των Καλών Δένδρων και κατέληξε στα δίχτυα), ενώ το 0-2 διαμορφώθηκε από τον Ζιγκερίδη με κεφαλιά στο 65ο λεπτό.
Ο Δαγκούλης μείωσε σε 1-2 στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Τελικό αποτέλεσμα Καλά Δένδρα – Ηρακλής Αμμουδιάς 1-2.

Mετά την νίκη αυτή επί του Πυθαγόρα Καλών Δένδρων και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, η ομάδα του Μπάμπη Χρυσοστομίδη διεκδικεί θέση στα μπαράζ ανόδου για τη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κεφαλάς, με βοηθούς τον Σάββα και τον Βακουφτσή της ΕΠΣ Σερρών.

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΚΑΛΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ: Τσιμπίρης, Τριανταφύλλου Κ., Τριανταφύλλου Δ., Αγγελακάς, Παπαδόπουλος, Μουσικάκης, Χαραλαμίδης, Ζάντσιος, Βεζυρόπουλος, Δαγγούλης, Γκουγκζήλας

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΜΟΥΔΙΑΣ: Κουτογλίδης, Γκάλιος Η., Γκάλιος Ν., Τσιχουρίδης, Λιάρας, Φιλιππίδης, Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνου, Ζιγκερίδης Χ., Χίτζος, Σερβές

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here