Πανσερραϊκός – Βέροια 2-0: Με το βλέμμα στραμμένο στην Λάρισα!!!

Ο Πανσερραϊκός χωρίς να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο επικράτησε με 2-0 της Βέροιας στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών, για την 22η αγωνιστική του Α’ ομίλου του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2.

Ο Πανσερραϊκός μπήκε δυνατά από το ξεκίνημα της αναμέτρησης θέλοντας να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του Στίνα και του Μούργου, πέτυχε δύο γκολ από ένα σε κάθε ημίχρονο και έκανε ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος του Α’ ομίλου της Super League 2.

Στο 16ο λεπτό τα λιοντάρια άνοιξαν το σκορ, όταν από εκτέλεση κόρνερ του Μούργου ασίστ του Παπάζογλου με κεφαλιά στον Μπαϊροβιτς, που από πολύ κοντά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, 1-0 για τον Πανσερραϊκό.

Στο 59ο λεπτό ο Κατσαντώνης με κεφαλιά κάνει το 2-0 μετά από σέντρα του Πεταυράκη, ενώ στο 67ο λεπτό μεγάλη ευκαιρία για το 3-0 είχε ο Μπαϊροβιτς όταν το σουτ που έκανε μέσα από την περιοχής έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Βενετικίδη.

Ο Κατσίκας και ο Παπάζογλου σε δύο περιπτώσεις έσωσαν την εστία του Πανσερραϊκου.
Στο 40ο λεπτό ο Κατσίκας σε  τετ α τετ του Ελευθεριάδη, έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ, ενώ ο Παπάζογλου στο 85ο λεπτό με σωτήρια προβολή σε σουτ του Μποούλι έδιωξε την μπάλα, αλλά  τραυματίστηκε και αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή, την θέση του πήρε ο  Λυμπεράκης.

Στην επόμενη 23η εμβόλιμη αγωνιστική (Τετάρτη 03/05-15:15) ο Πανσερραϊκός θα κοντραριστεί με την ΑΕΛ μέσα στη Λάρισα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Λεωνίδας (Τρικάλων) με βοηθούς τον Σακκά (Θεσσαλίας) και τον Μηνούδη (Πιερίας).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κατσίκας, Ζέρης, Πεταυράκης, Παπάζογλου (87′ λ.τ. Λυμπεράκης), Αυλωνίτης, Στάικος (57′ Κολομπίνο), Θυμιάνης, Μούργος (57′ Σοφιανός), Στίνα, Μπαΐροβιτς (72′ λ.τ. Κανίς), Σαΐντ (57′ Κατσαντώνης).

ΒΕΡΟΙΑ: Βενετικίδης, Ντουμάνης, Περδίκης (90+3′ λ.τ. Ισαακίδης), Μπουκουβάλας, Κολλαράς, Μπελεβώνης (68′ Κασέμι), Μασούρας, Μπουόλι, Γιουκούδης (84′ Γιαγτζίδης), Ζε Εσόνο, Ελευθεριάδης (68′ Μπαϊντού).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here